Florin Piersic, în lacrimi: M-am săturat să primesc numai vești proaste
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Florin Piersic
Florin Piersic
Florin Piersic a povestit cu ochii în lacrimi un moment emoționant după ce a ajuns la spital, iar în mediul online au apărut să apară mai multe informații care l-au deranjat.

„De azi dimineață...când vorbesc de mama mea, îmi vine să plâng. E ca o icoană pentru mine! Eu mă rog la ea, de multe ori, când trec prin momente mai bune sau mai rele, la ea mă gândesc" a povestit Florin Piersic, pentru „Agenția VIP".

Marele actor a continuat: „De azi dimineață nu fac altceva decât să dau explicații, să mă justific vizavi de o chestiune minoră pe care a trebuit să o rezolv medical în urma unei lovituri pe care am primit-o eu la piciorul stâng și totul se rezumă la o gimnastică de întreținere. Vin de la sala de sport, unde fac exerciții pentru a intra în formă pentru viitoarele spectacole. Ce mi s-a întâmplat mie eu nu am vrut să spun nimănui...sunt impresionat când simt că mi se poartă de grijă, numai că...asta, ce fac dumnealor, nu e grijă, e un fel de vânătoare de senzații tari.

'M-am săturat să primesc numai vești proaste'

La 83 de ani m-am săturat să primesc numai vești proaste. Dacă vă rog să-mi respectați deciziile de a vă comunica dspre mine ceea ce cred...Vreau să vă spun numai lucruri frumoase, îmi vine să plâng, pentru că pe 24 martie a fost ziua scumpei mele mame"

Florin Piersic este deranjat de faptul că lumea vrea să afle tot ceea ce face și a afirmat că a ajuns la spital doar pentru o întreținere și nu pentru a se opera, așa cum se scrie.

Vezi și: Florin Piersic a răbufnit după ce a ajuns la spital: De ce ar trebui să mă simt obligat să vă povestesc?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel