Florin Oancea, (PNL), primarul Devei, a desființat zeci de posturi
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Florin Oancea, primarul Devei
Florin Oancea, primarul Devei
Florin Oancea, primarul Devei, a anunțat că în urma reorganizării primăriei a desființat 168 de posturi. În urma acestei reorganizări, primăria face o economie lunară de circa un milion de lei.

Hotărârea, iniţiată de primarul Florin Oancea, a fost luată joi de consilierii locali, reuniţi într-o şedinţă ordinară, scopul reorganizării fiind acela de a eficientiza activitatea funcţionarilor primăriei în relaţia cu cetăţenii municipiului Deva, scrie Agerpres.

"În urma reorganizării s-au desființat 168 de posturi reprezentând funcții publice de conducere, de execuție și funcții contractuale, și s-a realizat o economie la bugetul local de aproximativ 1.000.000 lei în fiecare lună. Scopul principal al acestei reorganizări este însă cel de a eficientiza activitatea funcționarilor Primăriei în relația cu cetățenii municipiului Deva.

În mandatul meu de primar am constatat că mulți deveni sunt nemulțumiți de modul în care unii dintre angajații Primăriei își îndeplinesc obligațiile de serviciu în relația cu publicul. În consecință, toți funcționarii Primăriei vor fi testați profesional.Vă garantez că profesioniștii care vor rămâne în urma testării vor fi cu adevărat în slujba dumneavoastră, a scris primarul municipiului Deva pe pagina de Facebook a instituției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel