Florin Manole: Armand vrea dizolvarea Consiliului Local? Să mergem la alegeri locale înainte de termen? Perfect!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Clotilde Armand să își dea demisia, ea și toți consilierii locali, un instrument foarte rapid și facil pentru organizarea alegerilor anticipate, a transmis liderul social-democraților din Sectorul 1 al Capitalei, Petre Florin Manole.

„Clotilde Armand vrea cu adevărat dizolvarea Consiliului Local? Să mergem la alegeri locale înainte de termen? Perfect! Avem la îndemână un instrument foarte rapid și facil: să își dea demisia, ea și toți consilierii locali. Cu atât mai mult cu cât este primarul-calamitate, celebră pentru gunoiul și șobolanii pe care le-a lăsat în sector. Putem astfel ajunge la alegeri locale foarte repede”, a transmis președintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole.

Consilierii locali PSD, dă asigurări Manole, „vor da curs fără ezitare unui astfel de demers comun”.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat, miercuri, că a decis să depună plângeri penale pe numele consilierilor locali din PNL și PSD care refuză votarea bugetului și, în paralel, va depune o solicitare în instanță pentru dizolvarea Consiliului Local.

Citește și: Clotilde Armand vrea dizolvarea Consiliului Local S1. Ioana Constantin: Haideți cu mandatul pe masă, doamna primar

Ioana Constantin a scris pe Facebook despre cererea de dizolvare a Consiliului Local Sector 1 de către Clotilde Armand.

„Clotilde Armand a anunțat că depune o cerere de dizolvare a Consiliului Local al Sectorului 1. Frumos. Dar haideți cu mandatul pe masă, doamna primar. Să refacem alegerile integral în sectorul 1. Merită locuitorii din sectorul 1.

Poate de data asta nu le mai “rătăcește” nimeni voturile prin saci și poate vor avea locuitorii din cel mai bogat sector un primar care chiar respectă sectorul 1”, a scris Ioana Constantin pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel