FLORIN GARDOȘ a plecat de la STEAUA și a semnat cu SOUTHAMPON FC
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fundașul central Florin Gardoș a plecat de la Steaua București și a semnat un contract pe patru ani cu formația engleză Southampton Football Club, care anunță mutarea pe site-ul său oficial.

În vârstă de 25 ani, fundașul cu 12 selecții la echipa națională a fost cumpărat de englezi pentru o sumă evaluată de presă la 7,5 milioane euro. O cifră oficială a transferului nu a fost însă oferită de "Sfinți".

Internaționalul român este al șaptelea transfer reușit de Southampton în această vară, joi parafându-se și transferul irlandezului Shane Long, de la Hull City, pentru 6,5 milioane lire sterline.

Vezi și: Steaua, lovitură grea primită de la adversarii din Liga Campionilor

"Sunt foarte bucuros că l-am adus pe Florin. Este un jucător tânăr și poate crește mult, iar aceasta este ambiția lui Southampton. După ce Dejan Lovren a plecat, am fost interesați de Florin. Toată lumea îi cunoaște pe fotbaliștii mari, dar e dificil să găsești pe cineva care nu e așa cunoscut, iar informațiile pe care le-am primit despre el au fost foarte bune. Avem un foarte bun fundaș central, pentru prezent și pentru viitor", a declarat olandezul Ronald Koeman, antrenorul echipei engleze, citat de Agerpres.

"Aceasta este una dintre cele mai fericite zile din viața mea. Este un pas mare pentru cariera mea", a afirmat, la rândul său, Florin Gardoș.

Florin Gardoș și-a început cariera la Olimpia Satu Mare, după care a mai jucat la CSȘ Satu Mare, Florența Odoreu și Someșul Satu Mare, iar în 2006 s-a transferat la Concordia Chiajna. În 2010 a venit la Steaua, pentru care a disputat 81 de partide și a marcat 3 goluri.

Citește și: Cât costă biletele la Steaua - Ludogoreț și cum pot fi cumpărate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel