Florin Cîțu, luat în râs în timpul audierii în Comisia Buget-Finanțe: Nu știu dacă se află în treabă aici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Florin Cîțu FOTO AGERPRES
Florin Cîțu FOTO AGERPRES
Astăzi au început audierile miniștrilor pentru Guvernul Orban II. Florin Cîțu este primul audiat în Comisia Buget-Finanțet.

Florin Cîțu a fost primul audiat astăzi în vederea formării unui nou Guvern Orban. Pe lângă programul de guvernare susținut și întrebările membrilor comisiei, ministrul a fost și ținta unor ironii.

”Deci avem de-a face astăzi cu audierea candidatului pentru funcția de ministru al Finanțelor Publice, domnul Vasile Florin Cîțu.... Domnul ministru... dacă aveți noutăți... la programul de guvernare. Că nu de mult l-am auzit pe cel care a pus în aplicare până acum... poate ne spuneți în prezentare dacă doriți cu adevărat să deveniți ministru al Finanțelor... să nu facem... tocmai... avem de a face cu o audiere de învestitură, nu de neînvestitură...”, a precizat Sorin Lazăr, la începutul audierii lui Florin Cîțu în Comisia Buget-Finanțe. 

După doar câteva minute, Florin Cîțu a fost întrerupt de președintele comisiei:

”Avem de-a face cu un program viitor de guvernare, ce veți face în următorul pas. Ca să nu spun mandat că nu știm dacă vi-l doriți... (...) Nouă nu ne-ați dat ocazia să putem să participăm și noi la Bugetul pe 2020, pe care v-ați asumat răspunderea... să vedem în continuare ce vreți să faceți.”

Ulterior, după prezentarea susținută de Florin Cîțu, președintele Comisiei a continuat:

”Nu știu dacă domnul ministru se află în treabă aici, dacă chiar își dorește să fie ministru și nu îl lasă cineva... dar mă rog... din partea dreaptă o întrebare, din partea stângă o întrebare...”, a mai spus Sorin Lazăr.  

În timpul audierilor, președintele Comisiei i-a mai spus lui Cîțu că înțelege că el vrea să fie ministru de Finanțe, dar nu-l lasă Ludovic Orban

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel