Florin Cîțu intră în luptă împotriva lui Orban: O să vă spun direct. Voi câștiga, nu există altă variantă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
FOTO: Partidul Național Liberal
FOTO: Partidul Național Liberal
Premierul României Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la președinția Partidului Național Liberal (PNL). Astfel, Cîțu îl va contracandida pe Ludovic Orban, actualul președinte al PNL și președintele Camerei Deputaților.

Potrivit unei declarații a premierului Cîțu, făcută înainte de începerea Consiliului Național al PNL, acesta a luat decizia de a candida la șefia partidului. Până în prezent își mai anunțase candidatura actualul președinte a PNL, Ludovic Orban.

„Fac acest anunț important pentru partid, România și pentru mine.  Am decis să mă înscriu în competiția pentru președinția PNL. Le mulțumesc celor care au crezut în mine. În octombrie 2016 am hotârât să intru în politică. Liberal convins, singura variantă pentru mine a fost PNL”, a declarat Florin Cîțu.

El a precizat că „vă spun direct de ce vreau să candidez”. Cîțu precizează că PNL are nevoie de un suflu nou.

Cîțu i-a chemat toți liberalii alături de el și le-a promis că se va asigura că PNL va fi opt ani la guvernare. „Voi câștiga, nu există altă variantă”, a mai declarat Cîțu, despre competiția cu Ludovic Orban.

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte azi, principalele puncte pe ordinea de zi fiind stabilirea procedurilor de alegeri în partid, stabilirea datei congresului şi convocarea acestuia.

Consiliul Naţional al PNL va avea loc duminică, începând cu ora 11,00, în Grădina de vară Herăstrău (Amfiteatru) a Teatrului "Constantin Tănase", Parcul Herăstrău din Bucureşti.

Biroul Executiv al PNL a decis, la începutul acestei săptămâni, declanşarea procedurilor de alegeri în partid, iar data propusă pentru congres este 25 septembrie, a anunţat ăn urmă cu câteva zile preşedintele liberalilor, Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel