Florin Cîțu: ELIMINĂM acele voci care mai există împotriva campaniei de vaccinare! Să fie foarte clar!
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 20 apr, 14:09
Florin Cîțu, premierul României
Premierul Florin Cîțu a susținut o conferință de presă marți după-amiază, în cadrul căreia a transmis un mesaj extrem de „clar” legat de campania de vaccinare din țară.

„Singura soluție de a reveni la normalitate, de a avea o viață normală, de a merge la concerte, teatru, restaurante, de a călători - este să ne vaccinăm! De aceea facem toate aceste efoturi. Din partea sectorului privat avem toată susținerea în această campanie. 

Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva campaniei de vaccinare! Orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar fi veni ea, subminează un efort al nostru de a reveni la normalitate cât mai curând. Vreau să fie foarte clar!”, a spus Florin Cîțu.

Premierul a anunțat schimbări în ceea ce privește vaccinarea angajaților din companii. De acum, vor putea fi vaccinate acolo și familiile angajaților, fără să mai meargă la un alt centru de vaccinare. De asemenea, în zonele în care nu există centre de vaccinare, dar există un centru al unei firme în care se fac vaccinări, oamenii se pot adresa acestuia. „Intrăm într-o nouă etapă, trebuie să creștem ritmul”, a subliniat premierul.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro