Data publicării:

Florin Cîțu, discuții TOT cu Nelu Tătaru despre situația din spitale. Care e relația cu Vlad Voiculescu

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Politica
WhatsApp
Florin Cîţu, detalii despre relaţia cu Vlad Voiculescu
Florin Cîţu, detalii despre relaţia cu Vlad Voiculescu
Premierul Florin Cîţu a spus luni, într-o declaraţie de presă, că a purtat mai multe discuţii cu Nelu Tătaru, ministru al Sănătăţii în Guvernul Orban, despre situaţia din spitale. 

Declaraţia a venit în contextul incendiului de la Matei Balş, dar şi a incidentului de la Spitalul Sf. Pantelimon. 

"Primim rapoarte în fiecare zi. Am vorbit cu dl Tătaru, sunt deja câteva rapoarte existente şi trebuie să mă uit peste ele. Când vom avea o concluzie, vom spune. Dacă e cineva vinovat, va trebui să răspundă. Este o anchetă în curs şi vom vedea ce s-a întâmplat. Mă interesează mai mult să văd ce s-a făcut după tragedia de la Piatra Neamţ. A existat un plan de măsuri şi vreau să văd dacă au fost implementate. 

Raportul a fost furnizat ministerului Sănătăţii, există un plan de măsuri actualizat săptămânal şi vom vedea dacă au fost aplicate. În acest stadiu suntem acum", a spus premierul Florin Cîţu. 

Întrebat de ce a vorbit cu Nelu Tătaru, în condiţiile în care acesta nu mai este ministru al Sănătăţii, dar şi care este relaţia cu Vlad Voiculescu, premierul Cîţu a spus că "am vorbit cu dl Tătaru pentru că suntem colegi de partid, iar azi am avut o şedinţă de partid. Bineînţeles că am o comunicare foarte bună cu toţi colegii din Guvern. Discutăm zilnic. În acest moment, prioritatea e bugetul pentru 2021. Acesta întârzie puţin pentru că eu am cerut un lucru important şi  nu renunţ la el. Subvenţiile trebuie să fie legate de reforme. Aştept să văd reformele. Este anul reformelor! Dacă nu facem asta, vom continua să aruncăm bani buni în companii de stat care doar fac pierderi. Banii se vor duce doar în companii care vor reformă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel