Urmărește emisiunea live
Florin Cîţu, discuţii cu preşedintele PPE, Manfred Weber, despre situaţia din Ucraina
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Cîțu
Cîțu
Florin Cîţu s-a întâlnit, marţi, la sediul central al partidului, cu Manfred Weber, preşedintele Grupului Partidului Popular European (PPE) din Parlamentul European.

Preşedintele PNL a spus că a discutat foarte mult cu liderul PPE despre situaţia din Ucraina şi cum poate România ajuta. În plus, Florin Cîţu a spus că s-a discutat despre ajutorul pe care trebuie să îl primească Republica Moldova, care se confruntă cu un val mare de refugiaţi din Ucraina. 

„Am avut o întâlnire foarte bună cu Manfred Weber, președintele Grupului Partidului Popular European(PPE) din Parlamentul European. Am discutat despre situația din Ucraina, amândoi susținem sancțiuni mai dure pentru Rusia. Am transmis ferm că nu este nicio discuție la nivel european despre regândirea PNRR în acest moment. România trebuie să facă reforme iar investițiile rămân o prioritate pentru noi!”, a scris Florin Cîțu, liderul PNL, pe Facebook.

De asemenea, Manfred Weber a apreciat eforturile României, precum şi ale ţărilor europene, de a-i primi pe refugiaţii din Ucraina şi a le oferi o casă. 

„Este bine să vezi că avem o viziune comună, pe partea europeană, în ceea ce priveşte agresiunea neprovocată a Rusiei şi pachetul de sancţiuni. Este clar ce se petrece, suntem de partea poporului ucrainean. Ei duc o luptă pentru libertate şi democraţie", a mai spus Weber. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel