Florin Cîțu, despre grupul de lucru al lui Voiculescu - Moldovan: Arată ca un fals în acte
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 19 apr, 21:10
foto gov.ro.
Premierul Florin Cîțu a afirmat că documentul făcut public ca stând la baza unui grup de lucru privind decesele COVID-19 arată ca un fals în acte. 

”Investigăm ce e. Nu aș fi știut de acest document dacă n-ar fi fost aruncat în spațiul public ca dovada existenței unui presupus grup de lucru” a afirmat premierul, la Digi24. Florin Cîțu a precizat că ”am cerut investigații în detaliu și am descoperit că, de fapt, există acest... care acum arată ca un fals în acte, unde un document a fost înregistrat după ce a fost creat. Sunt mai multe lucruri: un secretar de stat care nu știe legislația în vigoare că nu poate să dea decizii, ci doar ordine de ministru. Sunt mai multe lucruri, dar le investigăm pe toate”. 

Decizia privind constituirea unui grup de lucru care să verifice raportarea deceselor COVID-19 ar fi fost adăugată din pix în registrul de corespondență de la cabinetul secretarului de stat ulterior, astfel încât să dea impresia de legalitate și să susțină afirmațiile fostului ministru Vlad Voiculescu, cu privire la lansarea unei investigații pe raportarea deceselor COVID-19. 

Vezi mai mult aici: Acuzații de FALS ÎN ACTE la Ministerul Sănătății. Documente care au același număr de înregistrare

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro