Data publicării:

Florin Cîțu a mers să discute cu refugiații de la Ambasada Ucrainei, care au fost adăpostiți în sediul PNL. Cabinetul său parlamentar, transformat în grădiniță

Autor: Dan Carp | Categorie: Politica
WhatsApp
Florin Cîțu a mers la refugiații de la Ambasada Ucrainei pentru discuții cu aceștia și pentru a vedea dacă au cele necesare.

Situația din Ucraina a creat dificultăți pentru cetățenii ucraineni care caută ajutor. Zilele acestea, câteva sute de cetățeni ucraineni s-au aflat în fața ambasadei Ucrainei pentru a obține asistență consulară.

Între timp, sediul PNL București a devenit adăpost pentru aceștia. Refugiații ucraineni au primit hrană, apă, iar una din sălile sediului liberalilor, mai exact biroul lui Florin Cîțu, s-a transformat în grădiniță pentru numeroșii copii care așteptau alături de părinți. 

Zilele trecute, atunci când numărul de ucraineni care așteptau în fața ambasadei Ucrainei creștea simțitor, Florin Cîțu a mers să vorbească cu aceștia pentru a vedea dacă au tot ce le trebuie. 

Tuturor celor care au avut nevoie li s-au pus la dispoziție cazare, mâncare, toalete, teste, măști. Pe unul dintre grupurile PNL de pe Facebook au fost postate fotografii în care apare și Florin Cîțu. În postare se precizează că interiorul cabinetului său parlamentar a fost transformat în grădiniță pentru copiii cetățenilor ucraineni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel