Duelul politic s-a mutat în Vama Veche. Florin Cîțu a ajuns în această dimineață, alături de ministrul Dan Vîlceanu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Premierul Florin Cîțu a ajuns în Vama Veche. Acesta a postat pe Instagram câteva fotografii de pe plajă. 

Florin Cîțu se află la Vama Veche cu mâna sa dreaptă, ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu. Cel din urmă a postat o fotografie cu o cafea, la unul dintre cluburile celebre din stațiune. Premierul a fost surprins ieșind de la local de o echipă de jurnaliști.

"A fost foarte bine. E ok. Mai stau puțin, dar sunt în zonă," a spus Florin Cîțu. 

Duel politic de la distanță în Vama Veche

În luna iunie, Florin Cîțu declara că dorește să meargă pentru cel puțin o noapte în Vama Veche. Primarul PSD din localitate i-a transmis ulterior că nu este binevenit în localitate și să se orienteze către localități din județul Constanța care au primit bani de la liberali. 

„Îi recomand domnului premier, Florin Cîțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în aceasta vară spre Ciocârlia sau Aliman. Va avea astfel ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localități. Toate primăriile PNL au primit sume considerabile, în schimb, administrațiile PSD au fost pedepsite”, a spus Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu, într-un comunicat de presă.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu alături de Sorin Grindeanu au ajuns însă înaintea lui Florin Cîțu în Vama Veche. Cei doi s-au fotografiat și i-au transmis un mesaj lui Florin Cîțu: 

"”Florin, noi suntem aici. Tu?! #wewillrockyou”".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel