Data publicării:

Florin Călinescu anunță că revine în politică 

Autor: Dan Carp | Categorie: Politica
WhatsApp
Florin Călinescu anunță că se va implica în politică. 

Printre fanii lui Florin Călinescu au existat voci care arătau că acesta ar fi urmat să intre în AUR, având în vedere campania activă de recrutări a acestui partid. Totuși, Călinescu spune că este vorba despre un partid nou. 

"Cred ca ma implic. Politic. Dar depinde foarte mult de voi! Adaug. Pentru ca sunt câțiva care delireaza: e un partid nou. NOU NOUȚ!" anunță Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook. 

Acesta scria anterior că a primit oferte din partea mai multor partide politice mari din România.

"Psd. Pnl. Usr. Aur. Udmr. Si toate alalante imi propun chestii. Voi ce ziceti?" scria Florin Călinescu la final de 2023 pe Facebook, cerând opinia fanilor săi. 

Florin Călinescu a condus Partidul Verde 

Florin Călinescu a mai fost implicat în politică. El a fost președintele Partidului Verde, începând cu 2019. A participat la alegerile pentru funcția de primar al Bucureștiului, acolo unde a obținut aproximativ 2% din numărul de voturi. 

În una din ultimele sale postări referitoare la Partidul Verde, din 2020, Călinescu promitea că va reveni cu detalii despre campanie, lucru care nu s-a mai întâmplat. Între timp, a părăsit politica, revenind în televiziune în două rânduri, iar apoi a anunțat că își va face propriul show online. 

"Multumesc echipei Partidului Verde pentru Bucuresti si sectorul 1. Pentru entuziasm si munca. Puteam spune ca rezolvam totul. Ar fi fost o minciuna. I-am lasat pe altii sa o faca. Noi nu promitem ceva anume dar vom incerca sa rezolvam cat mai mult. Multumesc si celor din tara din Partidul nostru si tuturor celor care ne-au aratat pretuirea lor. Suntem la inceput. Suntem un partid suta la suta european si o mie la suta romanesc! Voi reveni cu detalii din campanie zilele urmatoare," scria Călinescu în 2020 pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel