Florian Coldea, asaltat de jurnaliști, nu a mai văzut unde și-a lăsat mașina: Dați-mi voie, nici nu mai știu unde am parcat
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Antena 3 CNN
Foto: Antena 3 CNN
Generalul Florian Coldea a fost flancat de jurnaliști, luni dimineață, încât nu a mai văzut nici unde și-a lăsat mașina.

Luni dimineață, generalul Florian Coldea a mers la Poliție pentru a semna controlul judiciar. Anterior, generalul Dumitru Dumbravă s-a prezentat la aceeași instituție pentru a semna.

Florian Coldea a ieșit din sediul Poliției după aproximativ un minut, moment în care a fost asaltat de jurnaliștii prezenți la fața locului. Aceștia l-au flancat pe Coldea pe toate părțile, încât generalul s-a lăsat purtat pe trotuar în direcția opusă locului în care își lăsase mașina.

„Dacă îmi dați voie. Dau explicații justiției. Am totală încredere în justiție“, a început să spună Florian Coldea.

„Dați-mi voie, dați-mi voie“, a insistat Florian Coldea în timp ce era înconjurat de presă.

CITEȘTE ȘI        -        Elena Udrea, prima reacție după cazul Coldea la DNA

„Ați plătit cauțiunea?“, a întrebat o jurnalistă.

„Nici nu mai știu unde am parcat“, a replicat generalul, după care s-a întors și a mers în direcția opusă căutând cu privirea mașina.

„Nu fac alte comentarii până la finalizarea anchetei. Orie alte chestiuni - degeaba. Respect poziția presei de a se interesa despre acest subiect, dar pentru moment vă rog să mă înțelegeți, așa cum este firesc“, a spus Florian Coldea.

„Vă rog frumos! Dați-mi voie, dacă o ținem așa nu mai știu“, a spus Florian Coldea în timp ce reporterii îi puneau întrebare după întrebare.

„Vă asigur că o să vă transmit un punct de vedere coerent după ce ne lămurim despre ce este vorba. Dați-mi voie“, a mai zis Coldea, după care a ajuns la mașină și a plecat.

CITEȘTE ȘI       -      Băsescu, despre Coldea: Dacă este adevărat ce se vehiculează, trebuie să facă pușcărie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel