Florentina Opriș: Adevărul despre cea mai bună dietă de slăbit pe care toți o căutăm după ce am mâncat cârnați, friptură de porc și alte alimente tradiționale / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Florentina Opriș
Florentina Opriș
Care este cea mai bună dietă de slăbit? Este întrebarea pe care și-o pun mulți oameni după sărbătorile de iarnă.

Problema este că... nu există o dietă care să se potrivească pentru toată lumea. O spune Florentina Opriș, realizatoarea emisiunii de la Kanal D „Sport, dietă și o vedetă". 

Invitată la DC News și Spectacola în cadrul Mi-Th influencer, emisiune realizată de Mirela Vescan și Thea Haimovitz la DC News și Spectacola, a spus că fiecare trebuie să-și cunoască organismul astfel încât să știe ce-i aduce kilograme în plus.

„Nu am o rețetă de slăbit trei kilograme în trei zile. De multe ori, la femei, senzația de foamea se confundă cu senzația de sete. De multe ori, ai impresia că ți-este foame, dar dacă bei un pahar de apă te liniștești. Mă feresc să dau rețete riguroase de slăbit. Fiecare organism este diferit. Ce mi se potrivește mie nu ți se potrivește ție. Fiecare trebuie să știe ce-l îngrașă mai mult. De exemplu, dacă te îngrași pentru că mănânci mai mult seara, tot ce trebuie să faci este să nu mai mănânci mult seara”, a spus Florentina Opriș.

„Fiecare persoană trebuie să se cunoască pe ea și, în momentul când se cunoaște pe ea, știe și cum să acționeze. Eu știu ce fac când mă îngraș: nu mai fac atâta mișcare și mănânc mai mult. Mănânc dulciuri multe și la ore destul de ciudate. Și atunci știu că mă voi îngrașă. Cu siguranță, fiecare știe ce are de făcut”, a mai zis Florentina Opriș care a precizat că este doctor în sport, nutriție și tratamente alternative.

Vedeți aici mai multe ponturi pentru o viață sănătoasă cu Florentina Opriș la emisiunea Mi-Th influencer de la DC News și Spectacola:

Mi-Th influencer este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel