Florentina Opriș (54 ani): Exercițiu incredibil pentru ten. Se face dimineața și durează câteva secunde / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Florentina Opriș
Florentina Opriș
Florentina Opriș are 54 de ani și arată superb! Nu-i dai mai mult de 28 de ani!

Florentina Opriș, prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă" de la Kanal D, vine cu un secret pentru un ten perfect.

„Pielea este cel mai mare organ. Și trebuie îngrijit acest organ! Este organul care ne apără de toate cele. Știți care este cel mai bun exercițiu de face yoga? Te trezești dimineața și arunci pe față apă rece și îți freci fața. Este un exercițiu de face yoga incredibil pentru că îți activează întreaga musculatură”, a zis Florentina Opriș la DC News și Spectacola, în cadrul emisiunii Mi-Th influencer.

Apoi, Mirela Vescan a mai venit cu un pont tare:

„Sau mai poți să umfli un colac de plajă. Îți activezi toți mușchii. Să vezi tonus!”

Vezi, mai multe, la minutul 40:

Mi-Th influencer este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

VEZI ȘI: Florentina Opriș: Adevărul despre cea mai bună dietă de slăbit pe care toți o căutăm după ce am mâncat cârnați, friptură de porc și alte alimente tradiționale / video - https://www.dcnews.ro/florentina-opris-adevarul-despre-cea-mai-buna-dieta-de-slabit-pe-care-toti-o-cautam-dupa-ce-am-mancat-carnati-friptura-de-porc-si-alte-alimente-traditionale-video_900512.html

Florentina Opriș (54 ani) mănâncă slănină și totuși... se menține la greutatea ideală. Cum face să nu se îngrașe - https://www.dcnews.ro/florentina-opris-54-ani-mananca-slanina-si-totusi-se-mentine-la-greutatea-ideala-cum-face-sa-nu-se-ingrase_900414.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel