Florea: În PDL sunt trupe aliniate în tranșee, care trag cu furie
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Prim vicepreședintele PDL, Dorin Florea, se arată îngrijorat că în democrat liberalii se împart "în tabere adverse, trupe aliniate în tranșee, care trag cu fie unii împotriva altora". El mai spune că în partid confruntarea este demolare, iar tonul "nepermis". 

Dorin Florea a dat publicității un "apel la dialog", în care-și exprima îngrijorarea că în PDL are loc "o confruntare demolatoare, care nu este benefică niciunui grup, niciunei moțiuni, niciunui membru al partidului". El a mai spus că în PDL se văd trupe aliniate în tranșee, care trag cu furie, se pun etichete, se trasează granițe, se aruncă acuze grave care îi descalifică pe toți cei implicați. Florea adaugă că nu asta e soluția și găsește o activitate potrivită pentru Elena Udrea, Monica Macovei și Vasile Blaga

Dorin Florea spune că "tonul la care au ajuns discuțiile este unul nepermis". El subliniază că nu s-ar fi ajuns la situația tensionată din prezent dacă în PDL "s-ar fi dialogat mai mult și s-ar fi ținut cont mai mult de opiniile exprimate".

"Este evident că multe din nemulțumirile din PDL sunt datorate unor măsuri vechi, care la timpul lor nu au fost discutate suficient în partid, nu au fost lămurite, nu au fost anunțate și prezentate corespunzător, membrii noștri din partid aflând de acestea din presă", afirmă Florea, potrivit pesurse.ro. El adaugă că toată lumea trebuie să înțeleagă că, în PDL, conducerea trebuie "să se ocupe de partid, să-l faca funcțional, să-l faca capabil să crească oameni care să lucreze și care să nu aștepte ca alții să le facă treaba", întrucât "dacă un partid nu are lider și nu își crește lideri, este sortit eșecului".

Activitate pentru Udrea, Macovei și Blaga

Dorin Florea găsește câte o activitate pentru fiecare candidat la șefie. În timp ce Elena Udrea este ideală pentru "recâștigarea încrederii mediului de afaceri", Monica Macovei este cea mai potrivită pentru dialogul cu "societatea civilă". Vasile Blaga este cel ma potrivit pentru "administrație și descentralizare".

Prim vicepreședintele PDL mai spune că partidul trebuie să adune în jurul său toate forțele pentru reconstrucția dreptei. El adaugă că PDL este dator să susțină "ideile de dreapta, creștin-democrate, care au fost înecate de populismul socialist".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel