Fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului refuză înrolarea. Capcana în care a căzut Nikolai în direct: ”Eu sunt domnul Peskov, voi rezolva problema la alt nivel”
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 21 sep 2022, 22:56
WhatsApp
foto pexels/ pixabay ilustrativ
foto pexels/ pixabay ilustrativ
Fiul lui Dmitri Peskov, Nikolai, a fost sunat de o televiziune rusă, iar jurnalistul s-a dat drept reprezentant al comisariatului.

Jurnalistul de la un canal TV rus l-a sunat, în direct, pe Nikolai Peskov, fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. Doar că nu a spus că este jurnalist, ci s-a recomandat drept reprezentant al comisariatului care i-a adus la cunoștință lui Nikolai, în vârstă de 32 de ani, că trebuie să se prezinte la sediu. ”Eu sunt domnul Peskov, voi rezolva problema la un alt nivel” a fost răspunsul dat de Nikolai. 

Astăzi, Vladimir Putin a decis mobilizare parțială. Bărbații cu vârste între 18 și 65 de ani au interdicție de ieșire din țară. Odată cu anunțul președintelui rus, cetățenii s-au înghesuit să prindă ultimele zboruri spre alte state. De altfel, încă de marți, când au apărut primele zvonuri că s-ar putea decreta mobilizare, au explodat căutările despre posibilitățile de ”evadare” din Rusia. În această seară, au fost proteste în mai multe mari orașe din Rusia. Se spune că numărul celor reținuți s-a ridicat la o mie. 

Revenind la fiul lui Dmitri Peskov, sunat de falsul reprezentant al comisariatului, tânărul în vârstă de 32 de ani a devenit nervos și a spus că nu are de gând să meargă la comisariat pentru că el este ”Domnul Peskov”, arată Digi24

Prezentator: Alo, de la comisariatul militar vă sun, puteți vorbi?

G Ad:

Nikolai: Da, pot.

Prezentator: Bună ziua, haideți să nu închidem telefonul, așa cum ați făcut ultima dată.

Nikolai: De ce mă sunați și mă lăsați să aștept?

Prezentator: Pentru că, domnule Nikolai, eu pot vorbi așa cu dumneavoastră. Vă sun pentru că astăzi v-a fost trimisă o citație la care încă nu ați răspuns. Acolo era indicat un număr la care ar fi trebuit să sunați și mâine, la 10 dimineața, să vă prezentați la comisariatul militar. În primul rând, de ce nu ați sunat și, doi, aveți de gând să veniți la comisariat?

Nikolai: La 10 eu, bineînțeles, nu voi veni nicăieri. Trebuie să înțelegeți, când conștientizați că eu sunt „domnul Peskov”, cât de nu neapărat corect este ca eu să mă aflu acolo. Mai pe scurt, eu voi rezolva această problemă la alt nivel!

Prezentator: Interesantă amenințare, la ce nivel vă referiți?

Nikolai: Nu este o amenințare, eu doar trebuie să înțeleg ce se întâmplă și ce drepturi am.

Prezentator: Se întâmplă o mobilizare, Nikolai, sper că urmăriți știrile și eu nu înțeleg de ce amenințați, eu doar v-am văzut numele pe listă și trebuia să vă sun.

Nikolai: De ce ameninț, eu nu ameninț. Eu sunt pe aceeași parte cu voi, doar trebuie să înțeleg ce am de făcut.

Prezentator: Iertați un militar, doar vreau să concretizez, pot bifa aici că ești de acord să mergi voluntar pe front?

Nikolai: Nu trebuie să-mi bifați așa ceva!

Prezentatorii sunt de la un program de opoziție din Rusia. Ei arată, contactând copiii oficialilor de la Moscova, că aceștia sunt privilegiați și că vor ajunge carne de tun rușii neunși de puterea de la Kremlin. Încă de la începutul războiului, presa de opoziție din Rusia a scris de mai multe ori că înalții demnitari și-au scos copiii în afara granițelor Rusiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro