Fiul lui Tom Jones doarme pe străzi. Ce spune cântărețul
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
foto: captura video youtube
foto: captura video youtube
Tom Jones s-a întors acasă, în Marea Britanie, după ce a vândut casa de peste 6 milioane de lire sterline pe care o deținea la Hollywood. În prezent, este jurat al emisiunii The Voice UK, alături de Will.i.am, Jennifer Hudson și Olly Murs și are o avere estimată la 155 de milioane de lire sterline.

În același timp, fiul său cel mic, Jonathan Berkery, doarme pe străzi. În vârstă de 29 de ani, Jonathan nu a vorbit niciodată cu tatăl său și speră că într-o zi, se vor întâlni. 

„Aş vrea să vorbesc lucruri normale cu el, aş vrea să-l întreb cum a fost viaţa lui (...) Aş vrea să îl văd până nu e prea târziu", spune Jonathan.

Fiul lui Tom Jones, rezultat în urma unei aventuri cu un model

Tom Jones a recunoscut în 2008 că are un al doilea copil, rezultat în urma unei aventuri din 1988, pe care a avut-o cu modelul Katherine Berkery, o tânără pe care a cunoscut-o într-un club din New York. În primă fază, cântărețul în vârstă de 77 de ani nu a recunoscut copilul și a fost obligat de către un judecător  să facă testul de paterninate. În cele din urmă, testul a confirmat faptul că Tom Jones este tatăl lui Jonathan și i s-a impus plata unei pensii alimentare.

„Dacă ar fi fost ceva plănuit, poate că m-aş fi implicat mai mult, nu doar din punct de vedere financiar (...) Dar nu a fost nimic de genul ăsta, am căzut pradă seducţiei", a declarat Tom Jones în 2008.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel