Fiul lui Robert Downey Jr. consumă droguri de la 12 ani
Data publicării:
Autor: Diana Mandache
WhatsApp
Indio Downey, fiul lui Robert Downey Jr., consumă droguri de la vârsta de 12 ani. Actorul l-a convins să se interneze într-o clinică de dezintoxicare, după ce, duminică, acesta a fost arestat pentru posesie de cocaină, în West Hollywood, California.

Robert Downey Jr., care la rândul său, s-a luptat cu dependența de droguri și alcool, și-a însoțit fiul, în vârstă de 20 de ani, la clinica de dezintoxicare Cliffside din Malibu, California, după ce acesta a fost arestat de poliți pentru posesie de cocaină, î West Hollywood, California, potrivit ContactMusic.

„Indio consumă droguri precum heroină și cocaină de opt ani”, a declarat un apropiat al familiei Downey pentru MailOnline, care a precizat că, deși Indio Downey nu a fost foarte încântat să se interneze la clinica de dezintoxicare, avocații familiei insistă că acest lucru l-ar putea ajuta în timpul procesului.

VEZI ȘI: Dependența de internet, asemănătoare celei de droguri 

„Avocații tatălui său speră să poată ajunge la o înțelegere când va veni vremea procesului”, a afirmat aceeași sursă.

Robert Downey Jr., care mai are un fiu în vârstă de doi ani, Exton, cu soția lui, Susan, a emis un comunicat în cursul zilei de luni, în care susține că fiul să „probabil a moștenit” înclinația sa pentru consumul de stupediante și spune că acesta beneficiază de tot sprijinul familiei.

Robert Downey Jr. a avut la rândul său mari probleme cauzate de depdența de droguri și alcool, în urmă cu 20 de ani. În acea perioadă, starul americat a fost internat de multe ori în clinici de dezintoxicare, dar a ajuns și de câteva ori în arestul poliției și chiar la închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel