Urmărește emisiunea live
Fiul lui Netanyahu, blocat de Facebook: ”Nu va fi niciodată pace”
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Benjamin Netanyahu
Benjamin Netanyahu
Fiul premierului israelian Benjamin Netanyahu a fost blocat temporar pe Facebook după ce a postat comentarii antimusulmane, relatează DPA.

"Poliţia gândirii a progresiştilor radicali de la Facebook m-a descoperit", a scris duminică seară pe Twitter Yair Netanyahu, adăugând că Facebook i-a interzic accesul timp de 24 de ore.

După un atac sângeros de săptămâna trecută asupra unor soldaţi israelieni, Yair Netanyahu, în vârstă de 27 de ani, a postat apeluri la "răzbunarea morţii lor", conform publicaţiei Times of Israel.

"Nu va fi niciodată pace cu acei monştri sub aparenţă de oameni care îşi spun 'palestinieni' din 1964", a scris el. "Nu va fi pace aici până când: 1. Toţi evreii părăsesc pământul Israelului. 2. Toţii musulmanii părăsesc pământul Israelului. Prefer a doua opţiune", a mai scris el într-o altă postare.

A revenit cu un nou comentariu

Postările au fost şterse de Facebook, după care el s-a plâns într-un alt comentariu că reţeaua de socializare "încearcă să ne închidă gura în singurul loc unde avem dreptul să ne exprimăm opiniile".

"Hamas, Hezbollah şi regimul iranian au pagini oficiale pe Facebook. Există de asemenea nenumărate pagini care cer distrugerea Israelului şi uciderea de evrei", a adăugat el.

Yair Netanyahu a mai fost criticat în trecut pentru că a călătorit cu bodyguarzi şi şoferi finanţaţi din bani publici.

El a fost de asemenea criticat anul trecut pentru că a postat pe pagina sa de Facebook o caricatură antisemită cu finanţatorul american de origine maghiară George Soros.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel