Fiul lui Nelson Mondialu a primit plicuri goale la nuntă. "Suntem cam pe minus. Asta să fie cea mai mare cheltuială" / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video Pop Livian Mondialu
captură video Pop Livian Mondialu
Livian, fiul lui Nelson Mondialu, a avut parte de o surpriză după ce a deschis plicurile de la nuntă.

A fost nuntă mare în familia lui Nelson Mondialu: Livian, fiul său, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Alexandra. Evenimentul s-a desfășurat într-o locație de lux din Cluj-Napoca și a fost una memorabilă, cu artiști renumiți ca Marcel Pavel și Florin Salam care au animat petrecerea și invitați care s-au distrat pe cinste. Totuși, la final, câțiva dintre invitați au lăsat o impresie neplăcută: au plecat fără să achite darul, lăsând în urmă doar plicuri goale ca „momeală”, potrivit cancan.ro.

Uite daru' nu e daru'

 

Livian a avut parte de o surpriză neplăcută la propria nuntă: a primit plicuri goale. De mai bine de un an, el și Alexandra trăiesc o poveste de dragoste ca-n povești, așa că cei doi n-au stat mult pe gânduri și au decis să își oficializeze relația. Totul a decurs potrivit planului, atmosfera a fost una de vis până când... câțiva dintre invitați i-au făcut o surpriză neplăcută lui Livian, ceea ce l-a lăsat cu un gust amar, așa cum a recunoscut și în videoclipul pe care l-a postat în online.

Youtube video image

Livian a descoperit că a primit 17 plicuri goale, multe dintre ele fiind de la cupluri sau familii, ceea ce a reprezentat o pagubă considerabilă. Deși este revoltat de acest gest, Livian s-a resemnat și speră că aceia care l-au înșelat s-au distrat bine la nunta sa.

„Plicuri goale! Nicio scundă nu mi-a trecut prin cap… acum poate unii o să zică „Bă dar tu nu ai verificat?” Ce e drept, nu am simțit la atingere. Poate mi l-a dat mie, poate l-a băgat direct în cutie, dar nu am simțit la atingere. Și acum să fim serioși… când îmi dai tu plicul la final de nuntă, îl iau, mă uit să văd dacă ți-ai pus numele, nu îl pun la lumină să vadă dacă sunt bani sau îl palpez.

Nu știu, dar sunt vreo 17 plicuri din astea. Vă dați seama. 17 plicuri, 17 persoane sau familii, cupluri. Din astea vreo 13 sunt perechi. Extraordinar vreo 30 de meniuri plătite și eu am primit plicuri goale. Mie încă nu îmi vine să cred. Tot nu îmi vine să cred. Nu ai ce face. Eu sper totuși că lumea s-a simțit bine și asta să fie cea mai mare cheltuială. De bine, de rău… o iau invers, am plătit eu să se simtă lumea bine”, a spus Livian pe filmare.

Și-a amanetat aurul ca să plătească fotografii și cameramanii

Cu puțin timp în urmă, Livian a postat pe contul personal de Facebook un clip în care arată mai multe bijuterii pe care vrea să le amaneteze pentru a putea să plătească serviciile foto-video de la nuntă.

Livian Pop este cunoscut publicului din România datorită apariției sale în emisiunea „Puterea Dragostei” de la Kanal D. Este fiul lui Nelson Mondialu, un cunoscut om de afaceri și personalitate din showbiz-ul românesc. După participarea în emisiune, Livian a fost în centrul atenției media și a câștigat popularitate pentru carisma sa dar și pentru aventura sa romantică din cadrul showului.

După încheierea emisiunii, Livian și-a găsit adevărata dragoste dincolo de micile ecrane. A întâlnit-o pe Alexandra care i-a devenit soție după un an de relație. Alexandra are 31 de ani și este cunoscută pentru aparițiile sale publice dar în special, mai nou, pentru relația cu Livian. Cei doi au spus că-și doresc să aibă și copii și să stea, de acum încolo, cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel