Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 26 noi 2020 / 08:40
Fiul lui Maradona, internat cu COVID. A aflat în spital despre moartea tatălui său
Foto: Agerpres
Fiul lui Maradona a aflat în spital despre moartea tatălui său. Diego Jr. era internat cu Covid. Acesta ar putea să nu ajungă nici la înmormântare.

Diego Armando Maradona Sinagra, fiul fotbalistului argentinian care a murit la 60 de ani, a fost externat din spitalul Cotugno din Napoli la câteva minute după ce a aflat vestea despre decesul tatălui său, scrie Mediafax.

Tânărul de 34 de ani era infectat cu Sars Cov 2 și era tratat în spital. Conform Fanpage.it, imediat după ce a aflat vestea din presa argentiniană, Diego jr. a trecut rapid prin toate procedurile birocratice obligatorii pentru a ieși din spital.

Ar putea să nu participe la înmormântare

 

Diego Jr. și-ar fi exprimat dorința de a merge la înmormântarea tatălui său în Argentina, dar nu este clar dacă acest lucru va fi posibil, deoarece ar avea nevoie de câteva zile de convalescență. Soția tânărului i-a invitat pe jurnaliști să stea departe, spunând că Diego Jr. încearcă să „metabolizeze informația”.

Diego Armando Maradona, în vârstă de 60 de ani, a murit, miercuri, cel mai probabil din cauza unui stop cardiorespirator.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro