Fiul lui Maradona, internat cu COVID. A aflat în spital despre moartea tatălui său
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Fiul lui Maradona a aflat în spital despre moartea tatălui său. Diego Jr. era internat cu Covid. Acesta ar putea să nu ajungă nici la înmormântare.

Diego Armando Maradona Sinagra, fiul fotbalistului argentinian care a murit la 60 de ani, a fost externat din spitalul Cotugno din Napoli la câteva minute după ce a aflat vestea despre decesul tatălui său, scrie Mediafax.

Tânărul de 34 de ani era infectat cu Sars Cov 2 și era tratat în spital. Conform Fanpage.it, imediat după ce a aflat vestea din presa argentiniană, Diego jr. a trecut rapid prin toate procedurile birocratice obligatorii pentru a ieși din spital.

Ar putea să nu participe la înmormântare

Diego Jr. și-ar fi exprimat dorința de a merge la înmormântarea tatălui său în Argentina, dar nu este clar dacă acest lucru va fi posibil, deoarece ar avea nevoie de câteva zile de convalescență. Soția tânărului i-a invitat pe jurnaliști să stea departe, spunând că Diego Jr. încearcă să „metabolizeze informația”.

Diego Armando Maradona, în vârstă de 60 de ani, a murit, miercuri, cel mai probabil din cauza unui stop cardiorespirator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel