Fiul lui Dincă, scene șocante. ANTENA 3 depune PLÂNGERE pentru agresiune
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 17 dec 2019, 15:19
WhatsApp
Mai mulți jurnaliști au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă, marți, printre aceștia numărându-se și un operator Antena 3.

Mai mulți jurnaliști au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă, marți, 17 decembrie. Copiii lui Gheorghe Dincă veniseră să facă o sesizare, iar jurnaliștii au încercat să le ia o declarație. Printre cei agresați se numără și un operator Antena 3.

„Conform informațiilor colegilor mei, au avut loc scene șocante. Fiul lui Gheorghe Dincă a sărit să lovească jurnaliștii”, a spus Ana Maria Roman, la Antena 3, în emisiunea „Esențial”. Ulterior, a avut o intervenție telefonică Ana Maria Bujor: „La ieșire, acesta pur și simplu a luat la bătaie jurnaliștii care se aflau acolo. Când au ieșit din CNA, jurnaliștii au mers după cei doi frați. La câțiva metri distanță, fiul lui Gheorghe Dincă s-a întors și a început efectiv să lovească operatorul Antena 3. (...) Și-a continuat agresiunea înțeleg și cu operatorii altor televiziuni”.

Ulterior, Ana Maria Roman a anunțat că va fi depusă o plângere. „Antena 3 va depune o plângere pentru agresiune. De asemenea, și pentru distrugerea echipamentelor”, a spus Ana Maria Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?