Fiul fostului ministru de Interne bulgar, bătut în Bamboo
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
bamboo
bamboo

Scandal de pomină, sâmbătă noaptea,  în clubul Bamboo, din Capitală. Fiul fostului ministru de interne bulgar, în vârstă de 42 de ani, a fost implicat într-o bătaie din cauza unei femei, acesta având nevoie de îngrijiri medicale.  După ce şi-a dat seama ce a făcut, agresorul s-a predat la poliţie, scrie rtv.net.

Doi cetăţeni bulgari s-au luat la bătaie sâmbătă noapte, în clubul Bamboo, din Bucureşti, întreg scandalul pornind de la o femeie. Principalul suspect al acestei infracţiuni s-a prezentat la sediul secţiei 7 poliţie, cealaltă persoană, partea vătămată, a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost dusă la spital. Acesta a fost lovit cu un pahar în zona feţei.

 Sunt discuţii preliminare pe care colegii mei le-au avut în primă fază cu aceştia, având în vedere şi starea lor fizică. Ei nu vorbesc limba română. Urmează să discutăm şi cu femeia respectivă şi cu toate persoanele care ne pot oferi informaţii care să ne conducă la stabilirea cu exactitate a cauzelor", a declarat pentru România TV Alexandru Nicolae, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Potrrivit Poliției Capitalei, fiul fostului demnitar bulgar, după ce a fost externat, s-a prezentat la Poliție pentru declarații și a depune o plângere penală împotriva agresorului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel