Data publicării:

Firma de GPL unde s-au produs exploziile din Crevedia intenționează să suporte costurile imobilelor afectate. Flagas SRL a trimis la primărie o solicitare nesemnată

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Flagas SRL a trimis către primarul Florin Petre o solicitare în care se precizează că intenționează să suporte costurile imobilelor afectate de exploziile care au avut loc în Crevedia. Cu toate acestea, pe cerere nu apare nicio semnătură.

Firma de GPL unde s-au produs exploziile din Crevedia a trimis către primarul Florin Petre o solicitare nesemnată în care se precizează că Flagas SRL intenționează să suporte costurile imobilelor afectate.

Vă prezentăm mai jos solicitarea făcută de firma Flagas SRL:

„Domnului Florin Petre,

Primar al comunei Crevedia

Stimate domnule Primar,

Subscrisa FLAGAS S.R.L, cu sediul în Municipiul Caracal, Str. ANDREI MUREŞAN, Nr. 4, Sediu Administrativ, spaţiul nr. 1, demisol, Judeţ Olt, identificată prin C.U.I 10066630, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J28/431/1997, reprezentată prin domnul Doldurea Ionut şi domnul Stingă Cosmin,

Reiterăm intenția societăţii Flagas S.R.L de a suporta costurile ocazionate cu aducerea imobilelor afectate la starea lor inițială în cel mai scurt timp, sens în care precizăm faptul că am procedat la încheierea unui acord cu societatea BAMBAM CONSTRUCTION S.R.L. ce are ca obiect, efectuarea lucrărilor de proiectare, reconstruire, consolidare, amenajare precum şi orice alt tip de lucrări specifice domeniilor de proiectare și construcții ce se dovedesc a fi necesare în vederea aducerii la starea inițială a tuturor imobilelor afectate.

Dovada bunei noastre credinţe este susţinută atât de încheierea acordului mai sus menționat cât şi de plata avansului lucrărilor ce urmează a fi prestate, astfel cum rezultă din cadrul celor ataşate prezentei comunicări.

Desigur, efortul nostru, este necesar a fi îngăduit de către persoanele păgubite, fiind totodată esenţial sprijinul dumneavoastră în vederea stabilirii condițiilor şi contextului prin care demersurile societăţii Flagas S.R.L. pot fi concretizate.

Pe cale de consecinţă, apelăm la disponibilitatea dumneavoastră în vederea stabilirii unui dialog ce avea, printre altele, ca obiect:

Informarea victimelor tragediei cu privire la disponibilitatea noastră de a sprijinii comunitatea dumneavoastră şi de a suporta daunele materiale suferite;

Stabilirea cadrulul necesar, şi al unul orar, în care victimele tragediei să ofere informațiile necesare societății Bambam Construction S.R.I. în vederea demarării lucrărilor ce se pretează a fi realizate pentru aducerea imobilelor afectate la starea lor inițială”, se arară în solicitarea firmei Flagas SRL.

Cu toate acestea, pe solicitare nu apare nicio semnătură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel