Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 24 noi 2020 / 14:41
Firea, mesaj FULMINANT la adresa Guvernului Orban. "Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, conspiraționiști, vina este doar la ei"
Guvern Orban instalare  Foto: Crișan Andreescu
Gabriela Firea a criticat dur acțiunile Guvernului Orban.

"Rușii, chinezii, conspiraționiștii, negaționiștii sunt de vină pentru tot și nu incompetența guvernului. Orban, Cîțu, Anisie, Tătaru, sunt perfecți. Dacă îi întrebi pe peneliștii de la guvernare de ce nu testează extins, pentru a preîntâmpina răspândirea comunitară, îți închid gura că “ești cu rușii”! Dacă oamenii cer socoteală pentru împrumuturile pe bandă rulantă, împovărătoare, ei scot cealaltă replică : “sunteți cu chinezii”!

Dacă cineva îndrăznește să pomenească despre afacerile cu materiale sanitare din starea de urgență, primește automat eticheta de “conspiraționist”. Și mai grav , dacă întrebi vreun om de-al lui Orban cu ce sunt mai periculoase piețele decât magazinele, ți se lipește eticheta de “negaționist al virusului”, “un om de nimic”.

 

"Fuga de răspundere"

 

Asta este definiția bătăii de joc la adresa populației. Un guvern care nu-și recunoaște propriile erori, nu învață din acestea, nu le îndreaptă, este un guvern anti-național. Un guvern căruia nu-i pasă de oameni.

Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, conspiraționiști, negaționiști, trumpiști, gaura din stratul de ozon etc, vina este doar la ei, pentru că au toate pârghiile, toate bugetele, toate instituțiile.Toată puterea! Fuga de răspundere este foarte rușinoasă pentru ei și periculoasă pentru toți românii.", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

 

Rușii, chinezii, conspiraționiștii, negaționiștii sunt de vină pentru tot și nu incompetența guvernului. Orban, Cîțu,...

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 24 noiembrie 2020
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro