Firea: Neagu Djuvara, personalitate remarcabilă
Autor: Mircea F. Cristian | Publicat pe: 25 ian 2018, 17:14
WhatsApp
Gabriela Firea a scris pe pagina sa de facbook că Neagu Djuvara a fost o personalitate remarcabilă, "contemporană cu toate evenimentele importante ale istoriei recente".

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a subliniat joi că istoricul, scriitorul şi diplomatul Neagu Djuvara a fost o personalitate remarcabilă, contemporană cu toate evenimentele importante ale istoriei recente.

'A plecat dintre noi, la venerabila vârstă de 101 ani, istoricul, scriitorul şi diplomatul Neagu Djuvara, o personalitate remarcabilă, contemporană cu toate evenimentele importante ale istoriei recente, începând cu Marea Unire de la 1918 şi terminând cu aderarea României la Uniunea Europeană. În semn de profund respect pentru viaţa şi activitatea sa, cu ocazia împlinirii a 100 de ani, domnului Neagu Djuvara i-a fost decernat titlul de cetăţean de onoare al municipiului Bucureşti. Mă alătur celor care deplâng această ireparabilă pierdere şi transmit sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să îl aibă în pază!', a scris Firea, pe Facebook.

Istoricul Neagu Djuvara a murit joi la vârsta de 101 ani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?