Firea, la ședința PSD. Roșca Stănescu: A venit să ia ce i se cuvine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gabriela Firea și Liviu Dragnea. foto: facebook / @gabifirea
Gabriela Firea și Liviu Dragnea. foto: facebook / @gabifirea
Gabriela Firea a venit la Palatul Parlamentului în timpul ședinței Biroului Permanent Național pentru a discuta cu prim-ministrul Viorica Dăncilă despre problemele bucureștenilor, potrivit spuselor sale. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu este de o altă părere.  

O apariție plină de semnificație și de greutate. În ciuda celor afirmate, nu cred că a venit acolo într-un asemenea moment extrem de complicat și de tensionat pentru a discuta despre problema bucureștenilor. După părerea mea, a venit pentru a lua ceea ce consideră că i se cuvine și probabil i se și cuvine prin porția de putere care se reîmparte acum în interiorul PSD,  a spus jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, în cadrul emisiunii News Line, de la România TV.

Ce a declarat Gabriela Firea

Am discutat cu doamna Dăncilă și am stabilit să avem o întâlnire după ședința Biroului Permanent Național și înainte de ședința CEX de diseară. Așa cum știți, sunt simplu membru de partid, primar general. I-am prezentat și telefonic problemele grave cu care se confruntă primăria prin faptul că s-au tăiat 500.000 de milioane de lei de anul trecut. Suntem în situația dificilă cu banii pentru spitale, Elcen și Radet..., a spus Firea la Palatul Parlamentului.

Vezi și: Firea, la ședința PSD: Am stabilit cu doamna Dăncilă să avem o întâlnire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel