Firea și Zgonea, apel către tripleta Băsescu-Iohannis-Blaga
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, au făcut apel către tripleta Traian Băsescu-Klaus Iohannis-Vasile Blaga pentru a nu mai bloca numirea Corinei Crețu în funcția de comisar european pentru portofoliul de Politică Regională. 

Gabriela Firea a declarat: " Mă alătur domnului Victor Ponta și fac un apel de bun-simț către liderii opoziției, să renunțe la acțiunile de sabotaj și să se alăture susținerii Corinei Crețu pentru această poziție importantă pentru România. Băsescu-Iohannis-Blaga să înțeleagă că aici este vorba de interesul național, iar acesta este mai presus decât orice bătălie politică internă”, a declarat Gabriela Firea, vicepresesdinte PSD". 

Și Valeriu Zgonea a susținut același demers: "Fac apel, din nou, către tripleta Iohannis-Băsescu-Blaga să respecte interesul României și să nu mai amenințe viitorul și prestigiul țării, doar pentru niște avantaje electorale! Vreau să remarc atitudinea conflictuală și abordarea pur electorală a domnilor Iohannis și Blaga, ce contrastează cu tonul instituțional corect și respectuos al premierului Ponta. Este o diferență totală de atitudine, Victor Ponta comportându-se exact așa cum trebuie să o facă un adevărat om de stat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel