Firea, ENERVATĂ de declarația lui N. Dan: "Am vrut să sparg televizorul cu pantoful. M-a OPRIT soțul la timp"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Gabriela Firea s-a enervat pe declarația lui Nicușor Dan. Iată de la ce a pornit totul. 

Gabriela Firea a dezvăluit că, în prima emisiune televizată cu Nicușor Dan în postura de Primar General, s-a enervat atât de tare din cauza declarațiilor făcute de acesta, încât a vrut să spargă „televizorul cu pantoful”. 

Totul a început după ce Nicușor Dan a revenit asupra declarațiilor făcute în timpul campaniei, în ceea ce privește situația apei calde din București. Întrebată dacă s-a enervat când l-a auzit pe Nicușor Dan, Gabriela Firea a răspuns:

”Toată luna de campanie și vreo trei anterioare am avut mult calm și mă și gândesc de unde l-am avut. Probabil că de aceea azi, la prânz, am dat așa puțin drumul supapei. Aseară am vrut să sparg televizorul. Am vrut să iau un pantof – că tot mi s-a reproșat că sunt femeie. Port românesc, brand românesc și nu foarte scump, sunt social-democrată cu adevărat, nu inventată peste noapte”  a spus Gabriela Firea.

Am vrut să sparg televizorul cu pantoful... m-a oprit soțul să-l arunc la timp"

Am vrut să sparg televizorul cu pantoful, pentru că nu se poate, deci chiar nu se poate. Este peste puterea oricui de înțelegere să spui trei luni de zile că în momentul în care ajungi Primar General rezolvi pentru că ai o soluție minune și nimeni nu va mai suferi din cauza lipsei apei calde, nimeni nu va mai suferi din cauza traficului, din cauza poluării, se vor găsi soluții minune pentru toate domeniile problematice, inclusiv pentru buget, și în prima emisiune televizată, în primul interviu acordat imediat după anunțarea rezultatului chiar dacă parțial al alegerilor, să vii și să spui, să revii cu picioarele pe pământ, la realitate, să devii de-odată o persoană foarte rezonabilă, o persoană care pune lucrurile fiecare în făgașul său și să vii, și să recunoști – traficul e ceva infernal, nu se rezolvă de azi pe mâine, termoficarea e ceva cumplit, să vedem ce facem de la primăvară...

Doar un citat permiteți-mi să dau, a spus așa – că atunci am scos pantoful, dar m-a oprit soțul să-l arunc la timp, că nu de alta, dar televizorul nu avea nicio vină și dădusem bani pe el – vom avea multe avarii în această iarnă, dar vom face stocuri. Prin intermediul dumneavoastră adresez respectuos întrebarea Primarului General ales, ce fel de stocuri veți face?”, a completat ea, în direct la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel