Firea confirmă fractura de la USL Ilfov: Suntem tratați cu dispreț
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gabi-firea-dcnews_639x426
gabi-firea-dcnews_639x426

Președintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, anunță că a rupt protocolul cu președintele Consiliului Județean, Marian Petrache, acuzându-l pe liberal de conducere despotică și lipsă de caracter politic. Reacția senatorului vine ca urmare a ultimelor afirmații făcute de liberalul Petrache, prin care recunoștea fisura din USL Ilfov, și spunea, referitor la colega sa de alianță, Gabi Firea, că ”jocurile și interesele sunt altele”.

”Ca președinte al PSD Ilfov am încercat până în ultima clipă să găsim o cale de înțelegere cu dl. Petrache, pentru binele proiectelor din Ilfov. Atât eu cât și consilierii județeni am fost tratați cu superioritate, aroganță, chiar dispreț, fără un pic de spirit de echipă și dorință de colaborare. Noi nu solicităm favoruri, ci un comportament profesionist al d-lui Petrache și o atenție mai mare față de problemele cetățenilor din Ilfov. Noi am rupt protocolul cu Petrache, nu cu PNL, pentru că nu respectă nicio înțelegere și conduce despotic CJ. Îl întreb public: a trecut mai bine de un an de când este președintele CJ. Care sunt realizările sale, în afară de sforăriile politicianiste?”, a declarat Gabriela Firea pentru DC News.

Marian Petrache i-a transmis anterior Gabrielei Firea că se simte calomniat de afirmațiile acesteia, precizând că în USL Ilfov ”e mai mult decât o fisură”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel