Firea, audit al stațiilor de monitorizare a aerului. „Nu vrem să ascundem adevărul”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Primarul Municipiului București, Gabriela Firea, s-a întâlnit cu ministrul Mediului, discutând astfel problemele legate de plouare.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus că ar trebui realizat un audit al stațiilor de monitorizare a calității aerului din București, pentru a afla care este adevărul. „Nu vrem să ascundem adevărul", a spus edilul.

„În ce privește polemica publică privind măsurătorile efectuate de Agenția de mediu și de către anumite asociații sau fundații civice. Am exprimat disponibilitatea de a contribui la eforturile pentru a afla adevărul. Consider că ar trebui realizat un audit al stațiilor de monitorizare a calității aerului. Nu vrem să ascundem adevărul, dimpotrivă, vrem să-l cunoaștem", a declarat Gabriela Firea, după întâlnirea cu ministrul Mediului.

Cauzele - traficul și încălzirea locuințelor

Primarul Capitalei a mai menționat și depășirile valorilor indicate de aparate: „S-au exprimat cauzele - traficul și încălzirea locuințelor și s-au anunțat măsurile".

Declarațiile vin după ce Firea a avut o discuție cu ministrul Mediului, Costel Alexe, despre implementarea masurilor privind îmbunătățirea calității aerului in București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel