Firea, mesaj după o lună cu Nicuşor Dan primar la Capitală: S-a ales praful
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
"Praful si pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale", transmite Gabriela Firea.

"O luna cu noul primar. Al Dreptei Unite. Dezamagire cat cuprinde printre cei care si-au pus sperante in el : apa calda si caldura NU, lucrari dinamizate la Centura ocolitoare a Capitalei - NU investitiile la Metrou NU, reducerea poluarii NU - ne-a scos ochii tuturor ca va primi din prima zi sprijin de la guvern : bani, proiecte -, plata stimulente financiare pentru persoane cu dizabilitati, gravide, nou-nascuti, testare PCR, FIV etc - NU. Le promite dupa alegeri. Cine sa-l mai creada? Cine sa-i mai creada?

Si Orban promite acum in disperare dupa voturi orice, dupa un an de austeritate. Doar nu-l doare gura!A bifat si cateva DA-uri : campanie electorala pentru Orban - Domnul Haos in spitale si groparul economiei - DA, vizite de “lucru” pentru poze electorale - DA, confiscarea muncii echipei anterioare - DA, anunt ca voteaza PNL - DA. De parca ne-ar interesa pe cine recomanda. Ne intereseaza doar sa-si tina promisiunile din campanie.

Dar, dupa cum chiar el a zis : bucurestenii trebuie sa mai aiba rabdare. Plicusor Ban si Orban Sica Mandolina - a tunat si i-a adunat! Gogosi, manipulari, exagerari, cinism si nepasare fata de oameni. Se incurca in propriile minciuni. Le mai permiteti?", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel