Urmărește emisiunea live
Firea, după declaraţiile lui Cîţu despre bugetul Capitalei: Cât de scurte sunt picioarele minciunii PNL - USR PLUS!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Facebook - Gabriela Firea
Facebook - Gabriela Firea
Senatorul PSD Gabriela Firea, primar al Capitalei în mandatul 2016-2020, a comentat declaraţiile făcute de către premierul Cîţu pe seama bugetului Bucureştiului. 

"Cât de scurte sunt picioarele minciunii PNL - USR/Plus! 6 luni a durat mirajul 'dreptei unite'! Exact cu asta au manipulat bucurestenii: că sunt la guvernare si vor ajuta cu bani si proiecte Capitala! Că, dacă sunt eu primar, nu sprijină Bucureştiul!

Dar, dacă e ales primarul lor, va curge lapte si miere! După jumātate de an, bucureştenii primesc fiere şi de la primar, şi de la guvern! Păcat de atâtea proiecte începute şi abandonate! Ar trebui să le fie ruşine pentru toate minciunile spuse în campanie!", transmite Gabriela Firea.

Ce a declarat premierul

„Am avut discuții și cu primarul general. Știu situația de la București, am lucrat și anul trecut pentru a rezolva o serie de probleme, am lucrat și anul acesta la bugetul pentru București. Nu vom susține de la bugetul de stat o amânare a plăților și intrarea în incapacitate de plată ulterior. Nu vom susține de la bugetul național un derapaj la București.

Cred că cei care au construit bugetul trebuie să vină cu explicații, dar până acum execuția bugetară ne arată că avem venituri mai mari decât a fost prognozat la București”, a spus, marți, Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel