Finalul serialului Clanul. Denis Hanganu dă din casă. Ce a pățit la filmări: "Aproape că mi-au spart nasul"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Clanul
Sursa foto: Facebook Clanul
Denis Hanganu, alias Tudor Achim din serialul Clanul , a povestit ce a pățit la filmările pentru finalul ultimului sezon.

"Chiar ieri, pentru una dintre luptele din finalul sezonului, am avut niște lupte cu cascadorii și aproape că mi-au spart nasul. Sunt foarte julit și sunt acum machiat, pentru că dimineață am avut o prezență într-o emisiune la Vorbește Lumea și nu puteam să apar acolo cu nasul roșu ca de Rudolf. A trebuit să mascăm astfel încât să fie ok pentru prim plan-uri, deci am make-up aplicat", a spus Denis Hnaganu, într-un interviu pentru ciao.ro.

"N-am avut tipul ăsta de interacțiune, până acum, din partea telespectatorilor"

Actorul este copleșit de atenția fanilor care îl opresc pe stradă.

"N-am întâlnit niciodată un feedback atât de bun, atât de generos din partea celor care ne urmăresc și mă urmăresc. Pentru că, într-adevăr, foarte multă lume e atașată de povestea protagonistului Tudor Achim, că așa a plecat toată povestea din “Clanul”, cu el și acțiunea lui rebelă.

Cei care ne urmăresc vin cu feedback-uri foarte active, foarte precise, cu propuneri, cu tot felul de gânduri. “Uite, m-am uitat acolo. Ce ar fi dacă modifici acolo, ce ar fi să fie scenariul, să se modifice așa”. Este foarte interesant. Oamenii care se uită sunt realmente fani ai serialului, apreciază foarte mult munca, actorii, tot produsul. (...)

N-am avut tipul ăsta de interacțiune și de feedback până acum din partea telespectatorilor și cu atât mai mult pe stradă - oamenii te recunosc, te apreciază. Vezi asta în privirile lor, dar efectiv chestia că te opresc și îți pun întrebări precise și vin cu soluții la care nici măcar tu nu te-ai gândit…", a mai spus Denis Hanganu.

"Clanul” este o producție românească, de acțiune, bazat pe formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights și la nivel internațional. CLANUL reprezintă o adaptare care are în centru o poveste captivantă în care puteți descoperi lupta clasică dintre Poliție și Mafie.

Tensiunea atinge cote înalte când poveștile de iubire condimentează eterna bătălie dintre bine și rău. Producătorul creativ este Anghel Damian, iar distribuția îi include pe: Denis Hanganu, Marian Olteanu, George Mihăiță, Theo Rose, Cătălina Grama, Mădălina Craiu, Carmen Tănase, Șerban Pavlu și mulți alții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel