FINALA WIMBLEDON, 13 iulie, Simona HALEP - Serena WILLIAMS, informația momentului. Rezultat vot
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Simona Halep FOTO AGERPRES / EPA
Simona Halep FOTO AGERPRES / EPA
FINALA WIMBLEDON, 13 iulie, Simona HALEP - Serena WILLIAMS / Astăzi, de la ora 16:00, începe finala Wimbledon. Simona Halep o confruntă pe Serena Williams. 

FINALA WIMBLEDON, 13 iulie, Simona HALEP - Serena WILLIAMS DCNews a realizat un sondaj cu privire la finala Wimbledon de astăzi, cu privire la șansele Simonei Halep de a o învinge pe Serena Williams. 

FINALA WIMBLEDON, 13 iulie, Simona HALEP - Serena WILLIAMS Românii evident că speră la o victorie a Simonei Halep și cei mai mulți au răspuns că va reuși să o învingă pe Serena Williams. În ciuda procentului mare care înclină spre o victorie a româncei, un procent de aproape 68%, sunt și români care nu cred în această victorie, asta probabil și în urma trofeelor câștigate, de-a lungul carierei de către Serena Williams. Cei din a doua categorie reprezintă 32%. 

VEZI AICI LIVE: FINALA WIMBLEDON 2019, 13 iulie. Simona HALEP - Serena WILLIAMS, LIVE. Scor: rezultat final

(w670)

FINALA WIMBLEDON, 13 iulie, Simona HALEP - Serena WILLIAMS Pentru Serena Williams, care împlinește 38 de ani, va fi a 11-a finală disputată la All England Club. Din cele 11 finale, a pierdut doar trei. Pentru Simona Halep, e o premieră prezența în finala de la Wimbledon. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel