”Finala” pentru București. Candidații între care se dă lupta. Bogdan Chirieac: Inițial, am crezut că dânsul va fi primarul general
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre șansele lui Cătălin Cîrstoiu, Cristian Popescu Piedone și Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat la Antena 3 CNN despre strategiile candidaților pentru București. Acesta consideră că ”evident, se conturează o dispută Piedone - Nicușor Dan". 

Bogdan Chirieac a explicat: ”Cred că în acest moment Piedone e în față, Nicușor Dan încearcă să își mobilizeze electoratul pe care îl are și e un electorat important, dar cred că mulți sunt dezamăgiți de domnia sa. Să te cheme Nicușor Dan și să vorbești despre Parcul Herăstrău, ce să vă spun? Acolo nu se poate merge pe aleile din parc că nu pot copiii să meargă cu bicicleta din cauza crevaselor, nu mai sunt fisuri, malurile sunt prăbușite. Bine, e și meritul doamnei Armand de multe ori, ce să mai vorbim, dar, în orice caz, așa cum sunt se conturează, domnul profesor Cătălin Cîrstoiu cred că este mai mult la Spitalul Municipal, că se vede tot mai puțin în această campanie". 

Bogdan Chirieac, despre Cătălin Cîrstoiu: Eu inițial am crezut că dânsul va fi primarul general

Întrebat dacă are mai puține șanse candidatul alianței PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, în această campanie electorală, Bogdan Chirieac a răspuns:

"Eu inițial am crezut că dânsul va fi primarul general, în ciuda faptului că, în sondaje, Cristian Popescu Piedone apărea pe locul întâi și apare și acum. După ce am văzut prestația, lucrurile s-au schimbat, inclusiv că PSD l-a sprijinit mai degrabă pe Piedone, electoratul PSD, nu conducerea.

Conducerea superioară sunt convins că face ceea ce spune, dar văzând și prestația domniei sale - a lui Cristian Cîrstoiu n.r., dincolo de comunicarea cu cetățenii, adică dânsul e chirurg foarte bun, profesor, nu vorbește studenților în aula Facultății de Medicină, să știți, de la academie la zăbăuci, trebuie să ai vorbe pentru toată lumea.

Cred că dacă o ține așa încă două săptămâni, ordinea nu mai poate fi schimbată și vom avea finală evident între Piedone și Nicușor Dan, finala... că e un singur tur, dar vreau să spun că ordinea va fi aceasta, lupta se va da între Nicușor Dan și Piedone".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel