Finala Europa League: Fanii spanioli riscă să nu ajungă pe stadion din cauza aeroportului de la Bucureşti
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Aeroport Otopeni
Aeroport Otopeni

Fanii spanioli ar fi trebuit să ajungă în România cu 60 de avioane, însă capacitatea aeroportului Henri Coandă nu poate suporta tot traficul. În primă instanţă, fanii trebuiau să ajungă în România la ora 12:25, însă reprezentanţii aeroportului au schimbat ora în ultimul moment şi vor ajunge în jurul orei 16:00. Schimbarea a dat peste cap agenţiile de voiaj şi întreg programul, pentru că traseul fanilor era bine stabilit. În lumina noilor evenimente spaniolii riscă să ajungă cu întârziere pe stadion sau chiar să rateze marea finală.

”Deşi s-au primit asigurări cu totul va fi în regulă, cel mai mare aeroport din România nu poate absorbi mulţimea de fani ai lui Athletic şi Atletico, cu peste 60 de zboruri programate dinspre Spania”, a indicat cotidianul ”El Correo”. Situaţia ”a produs indignarea celor afectaţi, care au făcut mare scandal”.

”Organizarea este foarte proastă. Ni s-a spus că putem pleca la 12:25, apoi ora s-a mutat la 16:00. Dacă ar fi aşa, am ajunge la stadion cu prea puţin timp înaintea finalei”, a spus unul dintre suporterii revoltaţi, care se gîndeşte să renunţe la călătoria către Bucureşti ce l-a costat deja 600 de euro.

O altă problemă va fi timpul pierdut în aeroport. La ridicarea bagajelor se va produce aglomeraţie şi fanii vor pierde foarte mult timp în aeroport.

O parte a fanilor şi-au făcut rezervări la hotel, iar cu timpul pierdut în aeroport plus cel de la hotel, ar putea ajunge la limită pe stadion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel