Finală Cupa EHF: Ecran gigant la Sala Polivalentă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Finală Cupa EHF - Ecran gigant la Sala Polivalentă
Finală Cupa EHF - Ecran gigant la Sala Polivalentă
Finală Cupa EHF : Un ecran gigant va fi montat pe esplanada Sălii Polivalente pentru ca fanii să poată urmări finala Cupei EHF la handbal feminin.

Pentru meciul retur la Finala Cupa EHF la handbal feminin dintre echipa SCM Craiova şi Vipers Kristiansand din Norvegia, partidă decisivă pentru desemnarea câştigătoarei, primăria Craiova a anunţat, joi, că va fi amplasat un ecran gigant pe esplanada Sălii Polivalente pentru susţinătorii fără bilet.

'Partida de vineri este cel mai important eveniment din istoria sportului craiovean, prin prima calificare a unei echipe din Bănie într-o finală de cupă europeană. Primăria Municipiului Craiova anunţă iubitorii sportului craiovean şi ai handbalului că vineri, 11.05.2018, începând cu ora 18.00, sunt aşteptaţi în număr cât mai mare pe esplanada Sălii Polivalente, intrarea dinspre benzinărie, pentru a fi alături de fetele de la SCM Craiova în meciul retur din FINALA Cupa EHF la handbal feminin, contra echipei Vipers Kristiansand din Norvegia, partidă decisivă pentru desemnarea câştigătoarei. Suporterii sunt aşteptaţi cu un ecran gigant pe care se va transmite în direct meciul, DJ, fan corner şi multe alte surprize', a anunţat Primăria Craiova.

Returul finalei Cupei EHF, dintre SCM Craiova şi Vipers Kristiansand, se va desfăşura vineri, 11 mai, de la ora 19,30, în Sala Polivalentă din Craiova.

[citeste si]

Din cauza numărului mic de bilete - Sala Polivalentă dispune de 4.000 de locuri - în comparaţie cu cererile, organizatorii au luat hotărârea în urmă cu două zile de a vinde maximum două bilete fiecărui doritor ceea ce creat nemulţumire în rândul acestora.

Conducerea Sălii Polivalente a explicat că o parte din bilete pentru Finala Cupa EHF a fost rezervată de jucătoare pentru familii şi prieteni, alta a revenit sponsorilor, au fost locuri special amenajate pentru galerii (aşa cum se procedează la meciurile de handbal) şi, potrivit regulamentelor RHF, a fost rezervat un număr de bilete pentru Federaţia Internaţională de Handbal şi pentru echipa adversă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel