Finala America Express, 19 martie. Bătălia pentru ultima amuletă 
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Azi, de la ora 20:00, la Antena 1 începe săptămâna mega finalei America Express.

Din traseul de 7.000 de kilometri pe care concurenții l-au avut în față la începutul aventurii supreme, au mai rămas 400 de kilometri până în Cartagena, destinația finală. Itinerarul fabulos, pe teritoriile a 3 țări exotice, Mexic, Guatemala și Columbia, a ajuns în ultima etapă. Zi după zi, săptămână după săptămână, cu doar 1 euro pe zi, fără transport și fără cazare, concurenții și-au testat limitele și au trăit cea mai intensă experiență, explorând locuri fascinante și rezolvând cele mai diverse misiuni.

Din cele 9 echipe aliniate la startul competiției, 3 perechi se înfruntă acum pe Drumul aurului: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea. La finalul acestei etape, doar 2 perechi se vor întrece pentru marele premiu de 30.000 de euro și trofeul de câștigători ai celui mai spectaculos reality show din România. Astfel, săptămâna mega-finalei America Express le va dezvălui telespectatorilor, pas cu pas, în edițiile difuzate de Antena 1 în seara aceasta, de la ora 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, și duminică, 26 martie, de la 20:00, lupta strânsă a concurenților rămași în competiție pentru mult râvnita victorie pe Drumul aurului.

În ediția America Express de diseară, Irina Fodor dă startul etapei a zecea pe plajele de la Marea Caraibilor. Miza ediției din această seară este jocul pentru ultima amuletă din acest sezon. Două echipe se vor întrece în acest concurs, Joker-ul fiind cu atât mai râvnit cu cât avantajul său poate aduce echipa câștigătoare cu un pas mai aproape de Marea Finală.

Finala America Express. Ce spun concurenții 

”Cu siguranță ne-am depășit limitele. Și odată ajunse pe ultima sută de metri, da, recunoaștem că am mai descoperit un buton pe care l-am activat: e acum sau niciodată, e totul sau nimic!”, a declarat Andreea Antonescu.

”Eu nu știu cum am ajuns în etapa a zecea. Cred că mi-am atins apogeul nebuniei”, a spus Cătălin Scărlătescu.

”Începe etapa a zecea. Suntem epuizați, nu vreau să mint. Suntem aproape cu motoarele pe roșu, dar foarte hotărâți. E o senzație ciudată, pentru că, în același timp, te și încarcă ceilalți, fiindcă îi vezi – îți vezi competitorii. Și conștientizezi că începe lupta finală, care te ține în priză!”, a mărturisit Cătălin Bordea. ”E un pic ciudat, pentru că acum, dacă ești pe locul 3, ești ultimul, de fapt. Deci trebuie să tragem tare!”, a punctat Nelu Cortea.

Începe, așadar, cea mai grea etapă de pe Drumul aurului. Cu fiecare kilometru și fiecare misiune, concurenții simt tot mai puternic presiunea. Se anunță o competiție care nu mai ține cont de alianțe sau prietenii. Fiecare echipă e gata să dea totul pentru victoria în cea mai periculoasă aventură la capătul lumii! Cum se va desfășura ultima parte a uluitorului traseu spre El Dorado telespectatorii vor descoperi în edițiile America Express difuzate de Antena 1 în seara aceasta, de la ora 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, și duminică, 26 martie, de la ora 20:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel