Final de proces în cazul crimelor de la Onești. Răsturnare de situație cu declarațiile agresorului
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Avocatul Adrian Cuculis informează că procesul crimelor de la Onești a ajuns la final.

Avocatul Adrian Cuculis a anunțat faptul că procesul crimelor de la Onești a ajuns la final.

„Final de proces în cazul crimelor de la Onești dar și răsturnare de situație. Astăzi s-au pus concluzii finale pe fond în ceea ce numim cu nume scurt “Teroristul de la Onești”.

Moroșan a dat declarații halucinante și acuza o “înscenare din partea poliției” cum că polițiștii ar fi vinovați de moartea victimelor fiindcă i-ar fi “confundat” cu agresorii iar la intrarea în apartament i-ar fi luat la bătaie.

Pe scurt, nu recunoaște crimele.

Au fost cerute despăgubiri de 12.000.000 de euro iar Parchetul a fost de acord că despăgubirile să fie admise în totalitate. Am solicitat ca Moroșan să fie condamnat la 30 de ani de închisoare. Parchetul a pus concluzii pentru condamnarea la 30 de ani pentru Moroșan și 13 ani pentru Aurelea Moroșan, soția acestuia. Pronunțarea urmează a fi dată peste 2 săptămâni.“, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Crimă Oneşti. Dumitru Coarnă explică de ce s-a intervenit târziu

Parlamentarul Dumitru Coarnă susține că șeful de dispozitiv ar fi trebuit să dea ordinul pentru ca polițiștii prezenți la fața locului să intervină. 

„Nu știu cine e, nominal, că vi l-aș spune public. Trebuie să fie unul dintre șefii poliției din zona respectivă, pentru că până la urmă decizia de a pătrunde a fost luată de șeful de la divizia de acțiuni speciale, și-a asumat el lucrul ăsta.

Și-a asumat prea târziu pentru că aceste structuri nu intră atunci când doresc ele, ci atunci când li se spune. Oamenii sunt la dispoziția organului judiciar. Nu trebuie să punem presiune pe cei cu funcție de execuție. Ei au fost prezenți și au încercat să facă atât cât au primit dispoziții de la cei care i-au condus. Problema e alta, la logistică”, a declarat deputatul PSD. 

Agresorul, spune Coarnă, a fost imobilizat atât cu gloanțe din cauciuc, cât și cu gloanțe letale. Acesta motivează că un ordin de intervenție venit mai devreme ar fi salvat viețile celor doi bărbați uciși. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel