Filtre noi de căutare în Netflix. Cum vom găsi filmele preferate
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Funcția My List de la Netflix, prin care utilizatorii pot salva filme și seriale într-o listă proprie, va primi câteva îmbunătățiri.

Platforma Netflix va simplifica modul în care utilizatorii pot găsi filmele și serialele pe care le-au salvat în My List, adăugând filtre prin care conținutul din secțiunea aceasta va putea fi sortat. Noua funcție de la Netflix le va fi de folos în special celor care au adăugat multe titluri în My List, iar apoi le este greu să le găsească.

Filtrele din partea sus a ecranului le vor pemite utilizatorilor să afișeze doar filme soar doar seriale sau să scoată în evidență conținutul la care deja au început să se uite. Va fi simplificat, cu această ocazie, și modul în care un titlu poate fi eliminat din My List. Acest lucru poate fi făcut printr-un singur swipe pe titlul care se dorește a fi scos din listă. Înainte, pentru a elimina un titlu utilizatorii trebuiau să viziteze pagina titlului și să folosească același buton pe care l-au apăsat când au salvat titlul.

Deocamdată, noile opțiuni au fost implementate numai în cadrul aplicației de pe sistemele Android, și va ajunge curând și pe iPhone. Circa 5 milioane de utilizatori optează lunar pentru versiunea cu reclame de pe platforma Netflix, potrivit Profit. Compania are 232,5 milioane de abonați la nivel global, iar, în ultimele luni, a început să implementeze o taxă pentru cei care folosesc același abonament, dar nu locuiesc la aceeași adresă. Din această cauză, aproximativ 1 milion de utilizatori din Spania au renunțat la abonament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel