Filmul „La Snagov” va avea premiera mâine, 15 martie. Bogdan Ficeac: E un film cu politicieni. Noi sperăm să aibă impact electoral / video
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Bogdan Ficeac, scenarist, scriitor și jurnalist român, a fost invitat interviurile DC News și DC News TV, unde a vorbit despre filmul La Snagov (2024).

Filmul „La Snagov” (2024) este un film de dramă regizat de Cristian Comeaga. Premiera va avea loc pe 15 martie 2024. În distribuție apar actorii Dan Aștilean, Nicodim Ungureanu, Radu Botar, Cătălin Cătoiu și Mara Nicolescu. Filmul descrie o frescă subterană a societății românești la vârf, o analiză subtilă, dar emblematică, a factorilor de influență din umbră.

„Lumea în care trăim e înjumătățită, sub toate aspectele: există o lume a bogaților și una a săracilor, despărțite de o magmă din care bucăți migrează fie spre una, fie spre cealaltă; o lume a celor treji, care înoată și alta a celor adormiți, care plutesc în amorțire până se scufundă; cea a manipulatorilor și cea a manipulaților; lumea care decide destine și cea care își suportă destinul decis de alții; lumea șmecherilor și cea a fraierilor.”, este sinopsisul filmului.

La Snagov, un film cu politicieni 

La Snagov” sperăm să intre cât mai repede pe televiziuni. E cu politicieni. Mai apar niște personaje care ar putea fi privite, dintr-un anumit punct de vedere, ca gangsteri.”, a spus Bogdan Ficeac. 

„Ce înseamnă succes pentru „La Snagov”?”, a întrebat Val Vâlcu.

„Cât mai mulți spectatori și telespectatori. Și în cinematografii acum o să înceapă să fie măsurate cifrele de pe platforme, de pe canalele TV pentru că în săli au mers bine. Au mers bine și filmele Teambuilding, Romina, VTM.”, a spus Bogdan Ficeac. 

„Va avea impact electoral?", a întrebat Val Vâlcu. 

„Vom vedea. Noi sperăm să aibă.", a spus scenaristul Bogdan Ficeac la interviurile DC News și DC News TV. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel