Filmare halucinantă cu George Buhnici vorbind despre fetițele de 13 ani. Afirmații incredibile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Captură video Tik Tok
Captură video Tik Tok
Din păcate, odată cu gafa pe care a făcut-o la un festival, vloggerul George Buhnici se afundă într-o spirală a propriilor declarații, toate făcute în același stil. 

Pe TikTok a ajuns viral un video care-l arată pe George Buhnici în 2013 vorbind despre fetițele de 13 ani. Chiar interlocutorul său, vizibil stânjenit, îi spune că a făcut o glumă proastă. 

În timpul unui review auto, realizat alături de George Buhnici, un jurnalist i-a povestit o întâmplare acestuia: ”Două fetițe de 10-13 ani m-au văzut trecând cu mașina asta și fac: E roșiiiie!”. 

”La 13 ani ani?” a fost remarca lui George Buhnici, deși review-ul era despre mașină și, în acest moment al discuției, despre culoarea ei. ”Da” a răspuns jurnalistul de la volan. ”Și le-ai luat la discotecă, nu?” a insistat Buhnici. ”Poftim?” a fost reacția jurnalistului. ”Le-ai luat la discotecă cu mașina, nu?” a continuat Buhnici. 

”Ce glumă... proastă” a zis cel de la volan, vizibil contrariat și stânjenit. ”Hai că nu ești departe de vârstă cu ele” a ținut să insiste George Buhnici. ”Sper să taie Daniel asta” afirmă jurnalistul care realizează emisiunea. ”De ce?” întreabă, lejer, Buhnici, adăugând: ”Nu e pedofilie. La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieții de 23?”. ”Ăăă, nu” spune cel de la volan. ”Nu, nici acolo? Bun, hai să încheiem” spune George Buhnici. 

Reacții ale internauților

Comentariile au curs la filmarea postată pe TikTok. Un internaut a scris, ironic, citând din George Buhnici: ”Eu nu sunt un astfel de personaj”. 

Alții au scris: ”Are apucături de ani buni”, ”Era clar ca nu era doar o scăpare de moment, de context sau whatever”, ”Se vede ce uncomfortable e omul de lângă el și Buhnici tot contiunua "glumița"”, ”E clar, prea multe semne dă omul ăsta... puteți să ziceți ce vreți”, ”Omu de mult timp făcea glume d-astea, dar nu ne-am dat noi seama”. 

Sunt și persoane care văd în afirmațiile lui George Buhnici o simplă glumă: ”E o glumă”, ”Deja exagerați, asta e clar o glumă”. 

Dar, cei mai mulți se arată stupefiați de afirmațiile vedetei: ”Wow… câte mai găsim? Devine serios… adică tot mai serios”, ”Hai să-l facem viral. Toți avem o soră, fiică, verișoară, colegă minoră pe care vrem să o știm ferită de (...)”. 

Declarațiile de la care a pornit totul

”Eu am noroc că am o nevastă care arată care o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur! Nu, serios, uită-te la ea, uită-te la ea, câți ani îi dai? (25 răspunde reporterul - n.r.) Mulțumesc, ai văzut! (Dar nu-i minoră - continuă reporterul/ Nu, Doamne ferește! - răspunde soția lui George Buhnici). Auzi, dacă-ți spun vârsta adevărată o să înțelegi că e minoră.” a spus George Buhnici despre soția sa, spunând astfel că dacă scade din vârsta soției vârsta dată de reporter, iese o cifră sub 18 ani.  

Despre alte femei, el a afirmat: ”Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine. Și am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut și fete care nu arată foarte bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival, putem da vina pe orice, e după  o oră la care putem să și fi consumat, habar n-am, dar, serios: mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia că nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. E normal să ne uităm la ț*țe și la b*ci, aia vrem să vedem la mare”. 

Ce a urmat citiți aici: 

George Buhnici, în urmă cu o lună: Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată

George Buhnici se declară victimă în scandalul generat de afirmațiile sale despre femei: Cine-i controlează?

Buhnici și-a adus aminte de ”scuze”: Am vorbit ca și când eram fumat, dar nu consumasem substanțe

Buhnici a spus că s-a uitat la o femeie „mai săracă decât el” care mânca o merdenea, lucru care l-a enervat: Toți vor zice că sunt un nenorocit

Soția sa pare fi în asentiment cu afirmațiile lui George Buhnici. Într-o altă filmare ce a fost scoasă la iveală de acest scandal, ea afirma, despre mâncarea ce nu-i este pe plac: ”Bame, praz… de-astea. Nu le înțeleg. Cred că asta e mâncare de săraci”. 

@alecs2127 #foryou #buhnici #wtf ♬ sunet original - alecs27

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel