Filmare cu garsoniera de 11 mp din Cluj. S-a dat ca pâinea caldă, în doar 1 oră de la publicarea anunțului. Cine este chiriașul - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Filmare cu garsoniera de 11 mp din Cluj. S-a dat ca pâinea caldă, în doar 1 oră de la publicarea anunțului. Cine este chiriașul / Foto: Captură video Youtube Mircea Bravo
Filmare cu garsoniera de 11 mp din Cluj. S-a dat ca pâinea caldă, în doar 1 oră de la publicarea anunțului. Cine este chiriașul / Foto: Captură video Youtube Mircea Bravo
Vezi în articol video cu garsoniera de 11 mp din Cluj, devenită virală.

Un cunoscut vlogger a filmat în faimoasa garsonieră de 11 mp din Cluj. Mircea Bravo a fost primit în locuință chiar de agentul imobiliar care a publicat anunțul de închiriere. Garsoniera a devenit virală în timp foarte scurt pe rețelele de socializare, spre surprinderea proprietarului. S-a dat ca pâinea caldă, în doar o oră după ce anunțul a fost publicat. Inițial, pentru o lună de chirie se cerea 200 de euro, dar prețul a fost negociat până la 180 de euro pe lună. Noua chiriașă este o tânără din Cluj, studentă.

"Ne aflăm în cel mai fierbinte loc din România, mai fierbinte decât granița dintre Rusia și Ucraina. Ne aflăm la garsoniera de 11 mp, după negocieri, apeluri telefonice, derogări, am reușit să ne întâlnim chiar cu agentul care a pus anunțul pe net.", spune Mircea Bravo la începutul videoclipului.

"După 15 minute de la publicarea anunțului s-a programat prima vizionare și la o oră după publicarea anunțului s-a și închiriat.E o domnișoară care muncește în Cluj și studiază.", a spus agentul imobiliar.

"Practic tragem apa la toaletă cu dușul"

Cei doi au făcut un tur al garsonierei de 11 mp și au glumit despre cât de mică este.

"Nu prea ai cum să îți pierzi lucruri pe aici. Gen, bă, nu îmi găsesc cheile, dai o dată cu piciorul și le auzi. Ne imaginăm că suntem în cuplu și suntem certați, nu vreau să te mai văd, du-te de aici. (...) E avantajoasă atunci când chemi o fată la prima întâlnire la tine, nu prea are unde să fugă, iar contactul fizic devine inevitabil.", a spus Mircea Bravo.

"Avem un cuptor electric, mașina de spălat rufe s-a integrat aici în mobilier, un mic frigider suficient cât pentru o persoană, cuptor cu microunde.", a spus agentul imobiliar care prezenta dotările garsonierei.

"Și vrea să vă arăt piesa de rezistență care este televizorul. Televizorul este mai mic decât cuptorul cu microunde.", a intervenit Mircea Bravo.

"Aici avem o chiuvetă, avem loc pentru gelul de duș. Aici avem dușul foarte aproape de toaletă și practic tragem apa la toaletă cu dușul.", a glumit Mircea Bravo atunci când a prezentat baia.

Cele mai tari glume după anunțul cu garsoniera de 11 mp din Cluj-Napoca

Comentariile publicate pe rețelele de socializare după anunțul privind garsoniera de 11 mp sunt de-a dreptul spumoase. Iată câteva dintre ele:

Aici nu îți încap nici pantofii nevestei, ce mai zicem de ea... 

M-ar interesa doar dacă există un vestiar separat, eventual la parter sau pe scara blocului, unde să pot lăsa burta. Altfel rămân înțepenit pe hol și trebuie să chem descarcerarea ori de câte ori intru sau ies. Sau, eventual, să mă ung cu ulei înainte de tranzit prin hol...

Dacă vărs un pahar de apă îmi ajunge apa la genunchi.

Nici nu trebuie să încui ușa, o blochezi cu picioarele după ce te întinzi pe canapea.

Dacă se supără proprietarul, își ia garsoniera și pleacă acasă cu ea.

Nu ai intimitate nici dacă stai singur...

Sunt din Târgoviște se poate trimite prin curier?

În garsoniera asta încap șansele României de a câștiga Eurovision.

Dacă îți cresc unghiile, zgârii pereții.

Dacă ai purici...trebuie să renunți la ei... Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel