Filip Havarneanu, deputat USR, ameninţat de Daniel Ghiţă cu bătaia, după ce l-a fotografiat dormind în Parlament
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 04 Martie 2021, 10:52
WhatsApp
Sursa: Facebook Filip Havarneanu
Sursa: Facebook Filip Havarneanu
Deputatul USR Filip Havarneanu spune că a fost ameninţat de Daniel Ghiţă (PSD) cu bătaia, după ce l-a fotografiat pe fostul luptător dormind în Parlament. 

Cel care l-a fotografiat pe Daniel Ghiță dormind în Parlament este deputatul USR Filip Havarneanu. După ce poza a ajuns în presă și s-a viralizat pe internet, Havarneanu spune că Ghiță l-a amenințat cu bătaia. 

"NU MĂ VOI LĂSA INTIMIDAT!E supărare mare în tabăra PSD după ce l-am surprins pe deputatul Daniel Ghiță dormind în Plen, în timp ce se dezbătea proiectul de buget, și pe alți colegi de-ai stimabilului votând la două cartele.PSD-istul Ghiță este atât de supărat încât a uitat că nu mai este în ringul de luptă, ci în Parlamentul României. E drept, luptătorii K1 cunosc ce înseamnă onoarea, disciplina și respectul, însă domnul Ghiță se crede mai degrabă pe stadion. Altfel nu-mi explic de ce recurge la amenințări și limbaj care nu fac onoare instituției pe care o reprezentăm. ,,Copile, stai să vezi ce-ți fac"- asta mi-a spus astăzi colegul de la PSD. Îi transmit și pe această cale că am mai primit amenințări, nu mă tem și nici nu mă las intimidat.Asta este schimbarea de care vorbeau liderii PSD: somn în Parlament, vot multiplu și violență în loc de argument," este mesajul lui Filip Havarnenu. 

Daniel Ghiță, fotografiat în timp ce doarme în Parlament

Fotografia a fost realizată cu câteva zile în urmă și a fost însoțită de următorul mesaj care aparține aceluiași Filip Havarneanu. 

"Așa se întâmplă dacă faci scandal toată ziua și urli în Parlament. E bun somnicul în plen, domnule Ghiță?"

Daniel Ghiță are 39 de ani și este un fost luptător de K1, foarte cunoscut în România. Inițial el a intrat în politică în partidul lui Sebastian Ghiță, Partidul România Unită. Ghiță a deschis lista PSD la Camera Deputaților în județul Ilfov și astfel a ajuns să fie parlamentar, scrie Ştiri Diaspora. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?