Fiica unuia actor celebru din România, cercetată pentru prostituție în Italia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din perioada Epocii Ceaușescu, actorul care a interpretat rolul Pistruiatului, Costel Băloiu, nu mai poate ridica ochii din pământ de rușine, scrie cancan. Fiica lui vitregă a fost implicată într-un dosar de prostituție în Italia.

Interpretul rolului principal din filmul "Pistruiatul", Costel Baloiu, a aflat că fiica lui vitregă, din a doua căsătorie, a plecat în Italia pentru a-și găsi ceva de muncă, acolo unde a luat și numele tatălui ei natural, Sopranni.

Astfel, Ramona Sopranni nu a reușit să-și facă prea mândri părinții, după ce aceștia au aflat că ea a fost implicată într-un scandal de prostituție terminat cu mai multe condamnări. Inclusiv cu arestarea patronului pentru care Ramona a lucrat pentru o perioadă, scrie cancan. După acest incident, viața Ramonei ar fi intrat pe un făgaș normal și a devenit chiar mamă.

Patronul localului a fost condamnat la 4 ani și două luni de închisoare pentru că și-ar fi obligat angajatele să întrețină relații sexuale cu clienții localului.

Citește și: Cum l-a perceput "Pistruiatul" pe Sergiu Nicolaescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel