Data publicării:

Fiica unui celebru cântăreț, medalie de argint la echitație, după o finală foarte strânsă

Autor: Dan Carp | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Echipa Suediei a devenit campioană olimpică la echitație, în proba de sărituri, într-o finală foarte strânsă, în fața echipei Statelor Unite, care au obținut argintul, urmate pe locul trei de Belgia. Din echipa SUA a făcut parte și Jessica Springsteen, fiica cântărețului Bruce Springsteen.

Pe acordurile muzicale ale melodiei Mamma Mia, a suedezilor de la ABBA, trioul cal-călăreț alcătuit din Henrik von Exckermann pe King Edward, Malin Baryard-Johnsson pe Indiana și Peder Fredricson pe All In, au sărbătorit câștigarea unei finale dramatice în finala de sărituri peste obstacole, pe echipe, desfășurat în complexul Equestrian Park.

Aceștia au învins cu o diferență de doar 1,3 secunde, trio-ul din Statele Unite, format din Laura Kraut pe Baloutinue, Jessica Springsteen pe Don Juan van de Donkhoeve și McLain Ward pe Contagious, după ce toți cei șase călăreți au trecut fără greșeli toate obstacolele.

Belgia, campioana europeană, a câștigat bronzul. Echipa Marii Britanii s-a retras, admițând că nu va putea lupta pentru o medalie, relatează Mediafax.

Cine este Bruce Springsteen 

Bruce Springsteen (n. 23 septembrie 1949, Long Branch, New Jersey), poreclit „The Boss”, este un cântăreț american, compozitor și interpret care înregistrează cu E Street Band. Springsteen este cunoscut în toată lumea pentru rock-ul său romantic, versurile sale poetice și pentru sentimentele sale pentru cultura americană centrate pe New Jersey-ul de origine. A compus nu o singură dată coloana sonoră pentru diverse producții cinematografice, iar pentru muzica originală a filmului Philadelphia din 1993 - cu Tom Hanks și Denzel Washington în rolurile principale - a fost premiat cu Globul de Aur, cu Grammy și cu Oscar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel