Cum arată fiica secretă a lui Nae Lăzărescu și ce declarații a făcut
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Screen Shot 2013-12-21 at 8.56.21 AM
Screen Shot 2013-12-21 at 8.56.21 AM

Fiica secretă a lui Nae Lăzărescu a decis că este momentul să își spună povestea despre părintele său. Simona – care seamănă enorm cu tatăl ei – a vorbit despre relația pe care a avut-o cu acesta.

Fiica regretatului actor a spus că și-ar fi dorit să fie alături de el mai mult timp.

"Simt durere şi regret. Îmi pare rău că nu am reuşit să petrec mai mult timp cu el. Ultima dată când am vorbit, m-a întrebat de familia mea.

A avut ocazia să îşi cunoască şi nepoţii, cei doi copii ai mei. Pe fetiţă a cunoscut-o mai bine, dar pe băieţel nu aşa de bine pentru că era bolnavşi nu putea sta aşa mult. O să vin şi la înmormântare, o să plec mâine de dimineaţă şi ajung până la ora înmormântării. El ascundea că are o fiică. L-am rugat să vină şi la nunta mea şi nu a venit. Eu doream să petreacă mai mult timp cu mine", a declarat fiica lui Nae Lăzărescu, la Acces Direct.

Simona spune că soția lui Nae Lăzărescu nu a acceptat-o niciodată

"În clasa a V a, luând un patru la matematică, m-am dus la teatru. L-am căutat şi a fost prima dată când m-a luat acasă la el, dar a trebuit să plec foarte repede din casă, de acolo pentru că nu eram acceptată... Actuala soţie nu mă dorea alături de el, asta este părerea mea, deoarece până să o cunoască, am avut o relaţie cât de cât apropiată. Venea de Sărbători, venea şi la ziua mea de naştere, şi fără motiv, după care relaţia s-a răcit", a mai spus Simona la Antena 1.

Nae Lăzărescu a murit joi dimineață, la vârsta de 72 de ani, după ce s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel